lundi 31 octobre 2016

Kamerplant groot blad

De Philodendron kamerplant heeft grote bladeren en hierdoor een stoere uitstraling. Dit is de top mooiste kamerplanten die ook nog eens weinig onderhoud vragen! De grote ronde bladeren met gaten erin zijn het unieke kenmerk van de . Een andere populaire plant zijn de planten die grote bladeren hebben en die vallen ook erg mooi op.


Omdat kamerplanten vaak een smalle pot hebben, is het.

Grote kamerplanten en hoge planten voor binnen en sierpotten. Intense en volle Ficus planten met donker(rood) blad. Prachtige Alocasia kamerplant met groot blad , zeer artistiek en decoratief. Wordt ook veel door interieur stylisten gebruikt.


Er zijn een aantal Alocasia soorten . Een grote kamerplant kan dienen als stralend middelpunt in je woonkamer.


Stagneert de groei of maakt de kamerplant weinig vers blad ? Kamerplanten koop je eenvoudig online bij bol.

Grote platte ronde bladeren , daaraan onleent deze Peperomioides zijn… Meer. Ga dan voor een codiaeum, ook bekend als croton. Deze grote kamerplant staat bekend om de prachtig gekleurde bladeren. De codiaeum vraagt om een lichte . Zoals de naam zegt heeft de gatenplant grote gaten in de bladeren.


De grote groene bladeren met gaten is het kenmerk van de deze grote.


Om ten volle van uw kamerplanten te kunnen genieten, komt het erop aan zo. Ook planten met grote bladeren of planten die in bloei staan en snel groeien . Door haar mooie, getekende bladeren geeft ze je interieur al heel snel een . De bananenplant heeft dan ook veel zon en veel water nodig. Toch kan de plant niet tegen direct zonlicht.


Door de grote bladeren verdampt de plant in de . Ook ficus lyrata heeft groot blad. Makkelijke kamerplanten met weinig onderhoud bij Tuincentrum.


Aglaonema, de Sanseveria en de . De bladeren zijn glimmen langgesteeld en hartvormig en glanzen sterk. Het kan een flinke plant.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.