jeudi 20 octobre 2016

Push to open lade

Deze ladegeleiders van Hettich zijn voorzien van een geintegreerd push to open. Bij ons krijgen nieuwe klanten ook nog eens een kortingscode dus kijk snel. Hier de laagste prijs met tot wel korting.


Push to Open ladegeleiders in alle maten en volledig uittrekbaar. Nieuwe klanten krijgen €euro korting ki.

Push to open voor het openen van greeploze meubeldeuren of lades. Het openingsmechanisme wordt in werking . Zo zijn er kogelgeleiders met een draagvermogen tot kilogram, softclose geleiders en push open geleiders. De Blum ladegeleiders zijn ideaal om te plaatsen . Hier ziet u in een instructievideo hoe u uw push open ladesysteem perfect kunt afstellen.


IKEA - BESTÅ, Laderail, druk-en- open , , De laderails hebben een geïntegreerde druk- en openfunctie, dus je hebt geen handgrepen of knoppen nodig en kan . Volledig uittrekbare geleider voor houten schuiflades. Bevestigingclip Quadro geleider.

Geruisloos en zeer goed gelagerd met stalen kogellagers. Silent System voor het zacht . Door een lichte druk tegen de frontplaat gaat de schuiflade zelfstandig en . Ladekast Clou Hammock Hangend 70x50. MDF Wit Greeploos Push-to- Open Lade.


Breedte: 7MMHoogte: 3MMDiepte: 5MMKleur: WitMerk: . Draagkracht kg per paar.


Ladegeleider indrukken en de lade komt open. Draagvermogen kg, uittrekbaar 2mm. Montage zonder gereedschap De lade wordt eenvoudig geplaatst op de geleidingsprofielen De geïntegreede veer sluit de lade soepel en stil Automatische . Volldig uittrekbare geleider voor houten laden en legplanken.


De deur gaat voor de gebruiker in een aangename openingshoek open.


Greeploze lades en voorraadlades openen met de mechanische . Het push-to-open en softclose systeem dragen hier dankzij hun innovatieve technieken aan bij. Al met een lichte aanraking openen de lades of kastjes van je.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.