lundi 24 octobre 2016

Ceanothus

Het blad glimt en is donkergroen. Ceanothus thyrsiflorus var. De hoogte na jaar is 1cm. De bloeiperiode is augustus . De prachtige blauwe soorten bloeien . Deze prachtige laagblijvende .

Na de winter kunnen eventuele dode takken . Omschrijving: Niet gesnoeid tot tot 5m met horizontaal uitwaaierende takken, deels kruipend. De glanzende, ovale bladeren hebben prominente . Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels! Hij is ook bekend als sikkelboom en is een zeer gewilde soort in . In het voorjaar bloeit deze Amerikaanse sering met blauwe bloemen.


Koop nu en betaal pas over dagen! Struiken koop je eenvoudig online bij bol. Vele aanbiedingen bij bol.

CEANOTHUS THYRSIFLORUS REPENS C 2L. Sierheesters voordelig en goedkoop in de webshop van Plantenweelde. Bloeit met seringachtige . Je bent cool of je bent het niet.


Cool Blue heeft opvallend . Wintergroene Amerikaanse sering of sikkelbloem is een kleine tot middelgrote breed uitgroeiende en soms bijna kruipende struik die bloeit met helderblauwe . Hun groei, bloei, ontwikkeling en gezondheid is in die jaren waargenomen, met financiering van het. De plant groeit recht, zowel in de hoogte als ook in de . De Amerikaanse Sering Marie Simon bloeit rijkelijk met lichtroze bloemen. Zij is zeer geschikt voor in Borders en is goed winterhard.


Hoewel mijn ceanothus Concha op de site van Esveld als goed winterhard werd aangeprezen is mijn exemplaar na de bijna-Elfstedenwinter egaal . The evergreen types provide fantastically dark-green glossy leaves . A low-growing evergreen with blue flowers: litre pot: £14.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.