lundi 26 octobre 2015

Veiligheidsgroep 3 4

De veiligheidsgroep moet steeds op de . Ook op andere Watts Industries producten grote kortingen. Zelfde dag afhalen of gratis thuis geleverd in heel België. Uit voorraad leverbaar Voor 16u bestel volgende werkdag geleverd!


De installatie van een veiligheidsgroep is verplicht op alle warmwatergeneratoren met accumulatie. Bij GAMMA vind je niet alleen boilers, maar ook boileronderdelen en accessoires.

Veiligheidsgroep geschikt voor de aansluiting van boilers. De universele veiligheidsgroep van Van Marcke heeft een groot opvuldebiet . Plaats uw veiligheidsgroep zelf en ontvang tot korting. Druktrap klasse artikel, PN 10.


Met afsluiter en controleerbare keerklep.


DAALDEROP SOFTLINE VEILIGHEIDSGROEP V. Van Marcke veiligheidsgroep met groot opvuldebiet, minder belastingsverlies en een beter comfort voor de gebruiker. Dankzij de nieuwe klepzitting wordt het .

Flexbrane veiligheidsgroep. Geschikt voor boilers vanaf liter. Klep demonteerbaar voor inspectie en reiniging van de zitting.


Onderlinge verwisselbaarheid met . Minder belastingverlies, beter comfort voor de gebruiker. Netto: Merk: Eenheid verpakking:.


Cheyns biedt een ruim assortiment Ariston producten voor de elektroprofessionals. Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina. Toon voorraad bij jou in de buurt.


Waarschuwing: Laatste items in voorraad!


Bruto prijs: €11per st. Alle prijzen zijn inclusief btw en taksen. Inlaatcombinatie voor boilers. Met Teflon beschermlaag ter voorkoming van klakafzettingen en verontreinigingen.


EEI 23), vulset primair circuit, veiligheidsgroep bar.


Uitgebreide productomschrijving. Roestvrije stalen opslag voor.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.