lundi 26 octobre 2015

Hoe verzorg je een konijn

Konijnen zijn intelligente groepsdieren. Daarom plaatsen we konijnen nooit in hun eentje. Ook hebben ze een leuke en uitdagende leefomgeving nodig, . Hoewel hij op een knaagdier lijkt, behoort het konijn dus niet tot de . Hoe verzorg ik mijn konijn.

Wist je dat konijnen jaar oud kunnen worden? Met hun eigenwijze snoetjes en compacte formaat zijn dwergkonijnen erg geliefde huisdiertjes. Als je je dwergkonijntje los in . Overigens geldt ook altijd: Hoe groter hoe beter.


De meeste konijnen leven graag samen. Wanneer u het konijn een vriendje geeft is het dus . Weet u bijvoorbeeld dat u een konijn gewoon zindelijk kunt maken?

De beste manier om de gezondheid van je konijn goed te houden is dat je weet hoe je zo goed mogelijk met je konijn moet omgaan. Heb je een konijn of wil je een konijn aanschaffen? In deze video wordt alles verteld over de.


Maurice leert alles over de verzorging. Borstel je konijn elke week zodat hij zijn oude haren verliest.


Je konijn wast zijn vacht zelf en verliest vieze plekken in de rui. Een goede hygiëne is belangrijk. Een konijn heeft elke dag verzorging nodig.


Het hok moet daarom 2x per week schoon gemaakt worden – in ieder geval 1x per . Eten Eten: Mijn konijn eet ongeveer gr brokjes per dag en zijn heel ruifje vol hooi. Wat kan het voor groenvoer hebben, en wat is goed hardvoer. Hoe moet je een konijn verzorgen?


Wat moet de bodembedekking zijn in het . Denk je erover om een schattig konijntje als huisdier te nemen? Om gezond en gelukkig te blijven hebben konijnen genoeg hooi en .

Ze moeten wel op tijd buiten neergezet worden, ongeveer oktober. Ze gaan dan namelijk hun .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.