mercredi 14 octobre 2015

Kruidenkwekerij belgie

Kruiden kwekerijen in Belgie met alfabetische lijst van plantenkwekers met kruiden , link naar website, online catalogus en webshop vermelding. Wij proberen met onze kwekerij ervoor te zorgen dat vergeten kruiden , planten en groenten toch weer gekweekt worden. Kruidenkwekerij Claus is gespecialiseerd in kruiden en vergeten groenten,.


De kwekerij is gelegen in Kruishoutem (Oost-Vlaanderen, België ), aan de voet van . Wilt u kiezen tussen vijf soorten basilicum of drie soorten tijm? Dan is Hanaplant in Rumst uw plantenkwekerij bij uitstek voor allerhande tuinkruiden.

Het resultaat van onze zoektocht vind je hier in de vorm van zaden, . Bastin: Een groot assortiment geurende planten en kruiden. Roger Bastin heeft de Nederlandse nationale collectie van Lavandula, Santolina, Rosmarinus en . Ecoflora kwekerij van wilde planten en kruiden , Ecoflora pépinière de plantes sauvages et aromatiques. Kruiden voor tuin en keuken in alle geuren en kleuren.


Groenteplanten voor de moestuin in alle soorten en smaken. Kleinfruit en aardbeien voor de fruittuin of . Voor de professional: alle groenteplanten en kruiden op bestelling, op maat van de klant.

Voor de hobbykweker: top kwaliteit groenteplanten en kruiden. Duizendblad is een lappendeken van kruiden en bloemen dat elk seizoen weer anders kleurt. Met een erg divers aanbod . Ecoflora (LEDENVOORDEEL) Wilde planten, kruiden , bloembollen en fruitgewassen.


Welkom bij biologische kruidenkwekerij Puur-Aroma Inhoud: 1. KRUIDEN kweekt en levert aan de Horeca te Belgie en Nederland.


In Rijkevorsel runt Danny Van Looveren de kruidenkwekerij Swedeponic. Zweedse multinational en leidt niet alleen het bedrijf in België maar ook de . De Kruiderie kweekt keukenkruiden en één- en meerjarige medicinale kruiden. Wij leveren ze als plantjes of gedroogd.


Snijkruiden krijgen in onze serres de tijd.


Belgische markt voor biologische kruiden. Productie in Vlaanderen en België. Kruiden Claus is een kruidenkwekerij gespecialiseerd in de teelt van kruiden in pot. Als hoofddoel werd voorop gesteld: het kweken van kruiden op een .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.