jeudi 15 octobre 2015

Keizerskroon plant

Keizerskroon bollen planten - instructies. Bij Jacobs Budgetplant verkopen wij deze unieke . Bollen verdrijven mollen - keizerskroon bloembollen tegen mollen in soorten en kleuren. Herkomst : Turkije - Iran - Afghanistan H cm.


De hoge bebladerde stengels dragen kransen van lancetvormig, lichtgroen blad. Eenvoudig een keizerskroon plant voor in uw tuin.

De plant bloeit met hangende. Wij bieden u de hoogste kwaliteit tuinartikelen, planten, zaden én bloembollen. Ze bloeien vroeg en hebben klokvormige bloemen.


Plant de keizerskroon en kievitsbloem in . Nadat ze eind februari zijn bovengekomen, bloeien ze tot ongeveer . Dicentra spectabilis of lenteklokje (Leucojum), maar plant ze vanwege de . Deze koninklijke verschijning zit door zijn lange . Handig en gemakkelijk, zowel voor u als voor ons, is het wanneer u ons een week vooraf een lijst bezorgt van de planten die u wilt bestellen.

Met zijn imposante hangende klokken onder een toef frisgroen blad is de keizerskroon een van de mooiste bolgewassen! Gele of oranje, hangende bloemen met kroonblaadjes in een kring aan de stengeltop, onder een pluim van groene, lancetvormige bladeren. Er zijn niet veel manieren om woelratten uit de tuin te houden.


Deze en honderden andere planten zijn te zien in ons tuininspiratiepark.


Plant met feeërieke paarse bloemen die eruitzien als kievitseitjes. Budgetplant: Uw online discountaanbieder van topkwaliteit tuinplanten, haagplanten en plantenbakken. Of plant ze eens in combinatie met bladplanten als Hosta en Rodgersia.


Fritillaria imperialis ( keizerskroon ) is één van de eerste gekweekte planten.


Omschrijving en kenmerken. De keizerskroon is een bolgewas waarvan de bol bij beschadiging een indringende geur afgeeft. Na de bloei van de kievitsbloem bedekken de bladplanten dan het afstervende blad . In het voorjaar heeft de plant.


Door de koel- temperatuur aan te passen en iets minder lang te koelen blijven de planten korter zonder . Een tot 1centimeter hoge plant uit de leliefamilie. Deze bloembollen verspreiden een bepaalde stank.


Vol trots laat een oma de keizerskronen zien die statig boven de andere gewassen uitsteken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.