jeudi 8 octobre 2015

Planten schaduw

Heb je een tuin op het noorden, veel bomen of donkere hoekjes waar niets wil groeien? Je denkt misschien dat vaste planten niet goed groeien in de schaduw , maar niets is minder waar. Er zijn namelijk genoeg vaste planten die zich als een vis in.


HILLEGOM – Schaduwplekken in de tuin hoeven niet saai of eentonig te zijn.


In de schaduw bloeien juist de mooiste vaste schaduwplanten. Een border maken met schaduwplanten - Intratuin https://inspiratie. Vooral jonge planten kunnen gevoelig zijn voor vorst en het kan dus geen . Schaduwplanten zijn meestal soorten die van nature in de schaduw van bomen en struiken groeien.


Omdat er weinig planten zijn die echt diepe schaduw.


Als je je een beetje verdiept in schaduwplanten kom je al snel tot de conclusie dat er verrassend veel. Er zijn genoeg mooie schaduwtuinen. Veel mensen denken dat planten niet groeien in de schaduw.


Laat je schaduwborder schitteren met . De mooiste schaduwplanten met groeigarantie bestelt u bij DirectPlant! Grote voorraad vaste planten Lage verzendkosten Lage prijs, hoge kwaliteit! Vaste planten om in de schaduw te groeien - vaste planten kiezen die goed groeien op natte en droge bodem in de schaduw.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.