jeudi 15 octobre 2015

Stoelparasol

Een praktische stoelparasol. Deze stevige parasol heeft een gegalvaniseerd stalen frame, een verchroomde steel en luxe 170T polyester stof. Eurotrail Stoel parasol - groen.


De stoelparasol is voorzien van een buigbare. Voor iedereen een voordeel. Materiaal doek: 170T polyester.

Stoelparasol voorzien van een gegalvaniseerd stalen frame en verchroomde steel. Afmeting: diameter 55cm. De parasol is voorzien van een buigbare veer zodat je . Deze handige parasol is met de klem aan bijna elke zetel vast te maken en biedt zo een . Deze stoelparasol is opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen op reis en naar het strand.


Bekijk ons aanbod en profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen.


Deze lichte kleine parasol klem je eenvoudig vast aan je campingstoel of kinderbedje. Bestel hem vandaag nog bij Kampeer-Gigant!

De Bo-Camp stoel parasol is gemakkelijk te bevestigen op iedere campingstoel. Door de klembevestiging is hij snel en gemakkelijk op nagenoeg iedere positie . Speciale parasol voor kampeerstoelen. Je klemt de parasol vast aan de zijkant van de stoel en zo creëer je je eigen schaduwplek!


Bo Camp stoelparasol grijs. Handige parasol voor op het terras of op het strand.


Bekijk het uitgebreide aanbod bij LIV-outdoor en bestel eenvoudig online. Gratis verzending va € 50. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en . EuroTrail Stoel parasol - blauw - Overzicht.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review.


Lekker in de schaduw op uw favoriete campingstoel met deze stoelparasol. Makkelijk te plaatsen op elke stoel. Geschikt voor vrijwel iedere stoel. Optimale bescherming tegen de zon.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.