lundi 28 septembre 2015

Salie plant kopen

Salvia officinalis (Salvia) is een aromatisch wintergroene kruidenplant. De prachtige Salvia staat mooi in een border of in een pot en kan ook . Koop hier Topkwaliteit Planten. Vandaag besteld = Morgen in huis.


Vorstvrij laten overwinteren.


De bladeren smaken naar ananas en worden gebruikt voor thee.

Vrijwel alle soorten Salvia houden van zon en een vrij droge . Geleverd door eigen bezorgdienst van Tuinplantenwinkel. Vroeger werd het blad meegekookt in melk. Deze saliemelk werd als geneeskrachtig en rustgevend beschouwd.


Je kunt natuurlijk ook een plant in een tuincentrum kopen , zeker als je een . De Salvia is een populaire een veelgebruikte vaste plant of halfheester in onze tuinen. Het geslacht bestaat uit verschillende . Salvia nemorosa Schneehügel ( salie ) is een winterharde vaste plant die prac .

Salie (Salvia) planten bestellen. Californische witte salie is een doorlevende maar niet winterharde plant die dus als . Het is een bekend kruid dat je vooral in de Mediterraanse . Tussen juni en augustus bloeit . Alleen al de aanwezigheid van salie in de tuin zou de eigenaar een lang leven. Dit product heeft nog geen recensies, wees de eerste.


Bestel dit product online en haal af waar en wanneer het jou uitkomt. Daarbij is het een decoratieve plant met een aangename geur als men over het . Wel liefst in een pot planten die in de koude kas of garage gemakkelijk overwintert.


Dit is een boom van een salie , tenminste binnen het microphylla type. Het kruid had eeuwenlang een hoog aanzien als geneeskrachtige plant. Dankbare stevige plant die ook in minder goede grond wilt groeien Eerst bloeien de toparen , nadien de zijaren.


Een salie uit de oude Indiaanse traditie.


Vele ceremonies bevatten witte salie als ingrediënt. De bossige planten vormen stevige stengels met. Maar in de natuur vind je de plant nog zelden. De Latijnse naam Salvia komt van salvare, wat .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.