mercredi 9 septembre 2015

Loghuis

Onze houten huizen en bijgebouwen zijn uit . Een chalet, loghuis of sauna blokhut is maatwerk, toegesneden op de ideeen, wensen, lokale mogelijkheden,. Kies uw favoriete loghuis uit onze collectie. Al onze logwoningen en vakantiehuizen kunnen op maat gemaakt worden naar uw specifieke wensen.


Log huizen van “loghouses-expert” zijn gebouwd met de overtuiging dat een loghuis een persoonlijke zaak is. Daarom doen wij er ook alles aan dat uw loghuis.

IZBA - Log Huis , Loghouse, Chalet, Houten huis of Bungalow. Van de Kolk bouwt Fins loghuis bij Epe: Een houten huis in het bos. Dat klinkt simpel,maar dat is het in dit geval allerminst.


Midden in de bossen van Epe . Blokhut, tuinhuisje an chalet en loghuis uit rondhout. Huet Bois is chalet producent in rondhouten. Onze blokhutten in rondhout worden gebouwd in hout uit de . Van boomstam tot log, Loghuis.

De geleverde set bevat de klaargemaakte muurelementen en andere materialen volgens de volledige beschrijving die u zal ontvangen van ons. U zag in vogelvlucht de bouw van model Quads. Logs2Home kan deze woning ook voor u bouwen.


Kiest u voor sfeer en kwaliteit dan bent u aan een . Heeft u een bouwlocatie in het zicht, neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.


Wij kunnen u een Fins houten loghuis van binnen en buiten laten zien. Willen wij u kennis laten maken met de vele mogelijkheden voor het bouwen van een houten woning (loghouse), chalets, blokhutten, garages etc. Home LoghuisLoghuis Chalet Michelle.


Een blokhut van ruwe stammen kun je tegenwoordig kant-en-klaar in Letland bestellen. Op deze website zult u echter behalve onze traditionele loghuizen ook huizen van moderne logs aantreffen, welke door computergestuurde machines worden . Romantische log huis met tuin in de Schwäbische Alb biosfeerreservaat. Het schilderachtige, mooi en oorspronkelijk ingericht blokhut met terras, overdekt ter.


Ecologische logs woning, gebouwd in de Scandinavische traditie, waarbij de logs zich aan de buitenkant van de wand bevinden. Groothandel Loghuis Huis Van Opgestapelde Stammen, Meld Je Gratis Aan Op Fordaq En U Krijgt Toegang Tot Wereldwijde Aanbiedingen En Aanvragen Voor. Ecologische energie neutrale woning off the grid houten woning, Kuusamo of Tiima Talot.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.