mardi 29 septembre 2015

Vispas nederland kopen

Het is bij een steeds groter groeiend aantal verenigingen mogelijk om online een VISpas te kopen. Check welk document je nodig hebt en waar je mag vissen. Bestelformulier Kleine VISpas.


Een VISpas is jaar geldig.


Met de Kleine VISpas hoeft u geen lid te zijn van een aangesloten hengelsportvereniging.

U vist met één hengel en een beperkt aantal aassoorten. Word nu online lid en ontvang de (Jeugd) VISpas ! Deze kan je bekomen via onze . Hier lees je hoe het precies zit met de vispas. Als je nog geen lid bent van een vereniging, dan kun je eventueel de VISpas volgend jaar kopen bij de hengelsportvereniging of hengelsportzaak.


Na betaling via iDeal, VISA of MasterCard ontvangt u per e-mail uw tijdelijke VISpas en lijsten van viswateren om . De VISpas is het lidmaatschapsdocument voor onze leden. Ik ben mijn VISpas kwijt, waar kan ik een nieuwe krijgen?

Op mijn VISpas staat een verkeerde geboortedatum, adres of naam? Maar wat is een vispas nu precies en welke moet je kopen ? De kleine VISpas kunt u kopen bij het postkantoor. Je kan HIER ONLINE je VISpas kopen.


KLIK HIER voor andere verkooppunten. Voor sportvissers die geen lid zijn van een aangesloten hengelsportvereniging is er een vervangend document: de Kleine VISpas.


U kunt hem ook kopen via het . Voor de meeste vissers is de VISpas veruit de beste keuze. Lid worden van onze vereniging en de VISpas ontvangen, kan op twee manieren. Met de VISpas kun je vissen in alle wateren die in de bijbehorende Lijsten van.


Hallo, Ik zou graag een Ned vispas kopen ik heb horen zeggen dat je deze bij.


Een pagina vol informatie over vispassen , vergunningen, contributie en. Bij ons kun je de VISpas kopen namens HSV De Snoek uit Leerdam. Contributie HSV en VISpas , 10 30 30 250.


Mid-West nederland , kun je in Veenendaal een weekvergunning kopen bij de hengelsportzaken. Nederland betaal je maar een keer.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.