mardi 15 septembre 2015

Eliet neo 2 prijs

De ELIET NEO is opvallend door zijn uniek en esthetisch design die een aantal. Deze Eliet hakselaar is opvallend door zijn uniek en esthetisch design die een aantal wereldprimeurs integreert. De getoonde prijs is inclusief BTW.


Enorm doordachte hakselaar. Maar zoals al is aangehaal de prijs is er natuurlijk ook maar. Sinds een goeie week is de Eliet Neoin ons bezit.

BTW Tijdelijke Aktie : Gratis stel (12stuks) messen - waarde 8€ ! ELIET hakselaars zijn veilig en eenvoudig uitgevoerd en goedkoper in onderhoud. Eliet neo - volledig plastic (excuseer kunststof-composiet), messen,. Bestel hier veilig en online uw Eliet Neo 2V of 3V houtversnipperaar of kom langs in onze winkel voor deskundig advies.


Gildestraat te Naaldwijk.


The ELIET NEO catches the eye due to its unique and aesthetic design that integrates a few world firsts. Hakselaar met standaard opvangbak. ELIET doet afstand van elke aansprakelijkheid voor ongevallen die ten gevolge hiervan kun- nen gebeuren. Invoertrechter: Bij de modellen NEOen NEOis .

Hier vindt u alle info over het assortiment van Eliet houtversnipperaars. De ELIET versnipperaars zijn uitgerust met het gepatenteerde ELIET. Inmiddels is Eliet de onverwoestbare keuze voor iedereen die een machine met constant rendement en lage.


Eliet_Neo_2_Electric_Garden_Shredder. Daarom dat ik een Eliet Neo of Viking op het oog heb. Thermisch of elektrisch weet ik nog niet want dat bepaalt ook erg de prijs.


Uitgerust met het gepatenteerde ELIET . Eliet Maestro BS Intek hakselaar met opvangzak SHOWmodel.


Rotor, schijven met in totaal messen. Deze prijs is exclusief de recytyrebijdrage van € ,excl. Op Mascus staan deze Eliet neotweedehands bouwmachines te koop.


Bijzonder krachtige , kW elektrische hakselaar om het volume te. ELIET NEO alleshakselaar hakbijlprincipe - broyeur composteur principe de la hâche. Prijswijzigingen en fouten .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.