vendredi 18 septembre 2015

Tuinscherm riet

Wilgenmatten, rietmatten, bamboematten en andere soorten natuurlijke tuinschermen. Bekijk ons ruime assortiment en bestel eenvoudig online. Uit bamboe of riet in verschillende hoogtes verkrijgbaar. Ruimtes, Tuin, Balkon, Terras.


Materiaalspecificatie, Riet.


Balkonscherm, windscherm, balkon decoratie, riet structuur.

Een schutting gemaakt van rietmatten ziet er direct sfeervol en mooi afgewerkt uit. Rieten matten bevestig je heel gemakkelijk tegen een bestaande schutting, . Tuinscherm gevlochten 180cm. Met deze rietmat op rol maak je in een handomdraai een prachtige tuinafscheiding of schutting.


De mat is gemaakt van echt riet en heeft een afmeting van ca. De rietstengels worden samengebonden met gegalvaniseerd ijzerdraad voor een lange . Vind riet schutting op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Houthandel jan sok biedt u aan, gemaakt van zoetwater riet. Rietmatten op rol zijn ideaal als natuurlijke tuinafscheiding en verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bestel nu en profiteer van onze lage prijzen!


Wilt u een mooie, natuurlijke tuinschutting Riet in uw tuin? Kijk ONLINE of kom naar de SHOWROOM. Dit is een goed alternatief voor de halftransparante schutting.


Rietenscherm gemaakt van eerste kwaliteit gepeld riet , elke stengel is gebonden met zwart geplastificeerd ijzerdraad.


Dichte rieten schutting op rol gemaakt van hoogwaardig lichtgekleurd riet. Het rietenscherm is makkelijk te . Met bamboe, riet , wilgen of heide. Deze rieten schuttingen zijn een natuurproduct en dus onbehandeld.


Als u een prachtige vijver in uw tuin heeft of een rieten dak, dan kunt u die.


Enkelwandig tuinscherm gemaakt van PVC. Het mooie van rietmatten is dat ze eenvoudig te bevestigen zijn. Op schuttingplanken kunt u bijvoorbeeld schroeven met een ringetje gebruiken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.