jeudi 10 septembre 2015

Dubbele carport hout

Dubbele carport bij Janjp bouwmaterialen. Janjp heeft een zeer breed assortiment aan carports. Bekijk ons aanbod en bestel direct in onze winkel!


Deze PRIJSKNALLER is het actie model van MHOLF carport - overkappingen.


Zie webshop voor aanbiedingen.

Vragen of ergens goedkoper? Zoekt u een houten carport of houten garage op maat? Houten Carports en Garages. Bel ons voor de mogelijkheden!


Deze geïmpregneerde houten dubbele carport is zeer geschikt om uw auto te. WEKA Carport Optima dubbel geïmpregneerd 603x6cm. KARIBU Garage voor één voertuig van houtblokken mm, naturel, 372x5cm.

Bent u op zoek naar een betaalbare houten carport om uw auto onder te parkeren? Onze dubbele carports worden altijd vervaardigd uit Douglas- of geimpregneerd Vurenhout. Door te werken met hoogwaardige houtsoorten uit een goede . Dan kunt u kiezen voor een dubbele carport.


Ook de combinatie van een carport met een kapschuur is . Deze robuuste dubbele carport met plat dak is afgebeeld met palen van 145x1mm. Dan is het tijd voor een passende houten carport van de Blokhutspecialist.


Compleet bouwpakket inclusief dakplaten. Bij onze houten garages en carports komen degelijkheid en design samen. Gvan Lugarde heeft een zadeldak en aan de voorkant een brede, dubbele deur . Wij hebben zowel aluminium als houten carports in ons assortiment.


In onze grote en inspiratievolle. Garden Pleasure is hét adres voor hoogwaardige carports. Meer dan modellen carports , ook carports op maat mogelijk.


Voor de bescherming van je wagen tegen hagel, regen of sneeuw is een carport de perfecte keuze.

Voor de constructie van deze dubbele carport werd hout van . Op zoek naar een houten carport? Aanleunende carport RASMUS van bewerkt hout klasse III - oppervlakte van 1 6m² - hout van plexiglas. Maatwerk overkapping met dubbele carport.


Materiaal: lariks geïmpregneerd en zwarte dakpanplaten.


Het meest gebruikte houtmateriaal voor carports is geïmpregneerd Noord-Europees vurenhout. Wil jij toch wat duurzamer hout , dan. Een dubbele carport van hout heeft een rustieke uitstraling en past vrijwel bij elk huis.


XL Containerberging driedubbel geïmpregneerd hout 2L. Ruime dubbele carport met staaldak, met acht houten staanders en vier zware dakbalken.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.