mercredi 23 septembre 2015

Concertina prikkeldraad

Groen Geplastificeerd (OP=OP). Prikkeldraad (in vaktaal: puntdraad) is een dubbele, in elkaar gedraaide. Eenmaal ontplooi vormt de draad een cilinder die concertina wordt genoemd.


Voordelig scheermesprikkeldraad of 20m. Nato concertina crossed razor wire ) dit zeer scherpe prikkeldraad met scheermesjes op de . Dit is de Concertina Crossed variant, dubbele draden die kruisen met clips verbonden en als een harmonica uiteen getrokken worden.

Concurrerende producten concertina scheermes prikkeldraad door leveranciers concertina scheermes prikkeldraad en fabrikanten concertina scheermes . Dit zeer scherpe prikkeldraad met scheermesjes op de draad wordt vaak Razor Barbed Wire genoemd en word veel gebruikt in het beschermen van militaire . Beveilig uw site of terrein met het effectief afschrikkingsmiddel Concertina Razor Tape. Te plaatsen boven- en onderaan tegen de afrastering. NATO prikkeldraad BTO-concertina gegalvaniseerd staal klemmen m. Laatst dacht ik aan de aanschaf van prikkeldraad.


Ze kon de lichten van het politiebureau voor haar zien, omringd door zandzakken en concertina - prikkeldraad , het platte dak stak af tegen de sterren.


China export naar Nederland.

Concertina draad of spiraal SBB veiligheidsbarrière concertina 7mm in diameter op de vijf beugels gemaakt van gewapend prikkeldraad band concertina. Goedkoop hek concertina , Koop de Beste Kwaliteit prikkeldraad tape concertina direct van Chinese concertina spoel Leveranciers. Rondom én diagonaal is het geheel voorzien van concertina of prikkeldraad.


Over de X-vorm van de kruishouten loopt in de lengterichting van . Download een rechtenvrije Hek met prikkeldraad. Vertalingen in context van concertina in Engels-Nederlands van Reverso Context: And then the six.


Er zit prikkeldraad langsheen de zijkanten van het schip. Barebed draad en hek projecten. Sectie Staal en Scheermesprikkeldraad.


De aandacht werd nu gericht op het dagelijks leven in de OP: de aanleg van de perimeterverdediging met geprepareerd prikkeldraad ( Concertina ) dat in zware . Goede prijs Concertina scheermes prikkeldraad omheiningen productie door Hebei Giant Metal Technology Co. U kunt kopen van goede kwaliteit concertina razor draad. Productafbeeldingen van BTO-thermisch verzinkte concertina prikkeldraad , met hoge kwaliteit en kwaliteit van een BTO-thermisch verzinkte concertina . Op verschillende omheiningen van de luchtmachtbasis is de afgelopen dagen zogenaamde concertina - prikkeldraad aangebracht, grote rollen . Helaas hebben wij niets gevonden voor mag je prikkeldraad spannen voor katten.


De buitenkant netjes verpakt in grijze golfplaat met het vlijmscherpe concertina prikkeldraad er omheen.


Zo kon je in Lego-stijl doorbouwen en zelfs stapelen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.