lundi 14 septembre 2015

Lathyrus

Het geslacht komt van nature voor in Europa, Azië en Noord- en . De lathyrus , ook wel pronk- of siererwt genoem varieert eindeloos in soorten en kleuren. En deze plant zaaien kan iedereen. Met je zelfgekweekte lathyrus.


Hij klimt, ruikt goddelijk en was de lievelingsbloem van koningin Juliana.

Lathyrus is redelijk winterhard. Met de lathyrus geef je elke tuin een landelijk sfeertje. Het is de zomerbloeier bij uitstek. Makkelijk te zaaien… maar niet heus.


Met zijn zacht golvende bloemen in de meest fantastische suikerspinkleuren, die ook nog . Hier laten we je enkele inspirerende . Wil je zaad bestellen van deze schitterende plant? De kieming van de harde zaden.

De vrolijke bloemkleur van deze klimmende vasteplant is al reden genoeg hem aan te planten. Geurig bloeiende lathyrus is prachtig in de tuin én op de vaas. Zaai deze siererwt in maart voor, om in.


Hoogteverschillen in de moestuin zijn altijd een goed idee! Ben je het nog niet, maar wil je toch een keer Siererwten proberen?


Een zachtaardige, tedere bloem met zoet parfum. Het lijkt of deze tedere pronk- of siererwt een zoete doorvertaling is van de prinses op de erwt. Mengsel van rozeroo roze en wit.


Zaaien tijdens de zomer in . De nederlandse naam is Brede lathyrus , familie van de Fabaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. Ze bloeien zeer vroeg en geven een lange bloemsteel.


Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels. Description, sowing, pruning, care and . Vanaf mei moet je de reukerwten regelmatig leiden en aanbinden. Na het aanbinden wat extra . Online vertaalwoordenboek.

Vertalingen lathyrus NLEN.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.