vendredi 21 février 2014

Kattestaart bestrijden

Bestrijden onkruid als paardenstaart of heermoes is moeilijk met sproeistof of met de hand te doen. Equisetum is een lastig onkruid. Hoe je dat aanpakt leggen we uit in dit artikel dat zich specifiek op deze drie onkruiden richt.


Het is de tijd van het jaar, overal duiken de eerste scheuten van een alom gevreesd onkruid op.


Heermoes Is Geen Lastig Onkruid!

Je pakt de kattestaart helemaal tegen de grond vast en duwt dan je . Kattenstaart , akkerpest en paardenstaart zijn namen die in de volksmond worden. Ga voorzichtig te werk bij de bestrijding , want zevenblad staat vaak tussen je . Deze film nemen we u mee in een tuin waar meer heermoes staat dan de gewone plant. Hallo expert ik heb last van het onkruid dat heet heermoes of ook wel genaamd akkerpaardestaart maar dat is wel heel slecht te bestrijden ik . Het is een van de moeilijkste onkruiden om kwijt te geraken en deze periode van het jaar duikt het overal op: heermoes.


Roundup zorgt ervoor dat u geen onkruid meer heeft.


Wij hadden er ook verschrikkelijk veel.

Veel maaien én de kippen hebben ervoor gezorgd dat we relatief kattestaart vrij zijn. Niets helpt, ik krijg elk jaar meer van dat onkruid. De plant is gevoelig voor bepaalde groeistoffen, maar omdat er naar verhouding weinig blad is, wordt er weinig middel opgenomen.


Nee, ik heb er geen ervaring mee, maar het klinkt te goed om waar te zijn.


En heel toevallig verkopen zij ook lavameel. Onkruid in gazon bestrijden - onkruid verwijderen in gazon - onkruid herkennen en verdelgen. De wortelstokken groeien . Ook schoffelen is daarom geen verstandige zet in het bestrijden van heermoes, door het schoffelen worden de wortels opgedeeld in meerdere kleine stukjes die.


Distels, netels of heermoes bestrijden ? Met Bsi Jungle herbicide kan je deze onkruiden volledige vernietigen.


Veilig voor gebruik in gazon en . Waarom is heermoes zo moeilijk te bestrijden ? Eens genesteld tussen bodembedekkers is het hek van de dam, want chemisch bestrijden wordt dan onmogelijk. Je kan de aparte planten . Op deze pagina willen we proberen zoveel mogelijk interesante informatie voor u bij elkaar te halen. Akkerpaardenstaart, Field horsetail, kattenstaart.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.