mercredi 26 février 2014

Eccogravel

Producten van Grindmatten. U kan kiezen uit een plaat van cm . ECCOGravel Grindplaat 160x120xZwart. Grindverhardingen zijn “ in”, maar hebben echter één groot nadeel. Als er vaak over gelopen of gereden .

ECCOgravel zijn grindplaten en splitplaten die zorgen voor een onderhoudsvriendelijk grindpad. ECCOgravel is een sterke honinggraat grindmat met een waterdoorlatend geotextiel dat er onderaan thermisch aan bevestigd is. Door deze grindstabilisatie.


Eccogravel is onze Specialiteit. Gevuld met grind of siergrind . In bovenstaand filmpje wordt stap per stap uitgelegd hoe je ECCOgravel grindplaten dient te plaatsen. Wie heeft er nidagravel, eccogravel ,.

Blijft dit na enkele jaren nog mooi? Geen verzakkingen, plassen . Uit voorraad leverbaar : diverse waterdoorlatende . Extra informatie: ECCOgravel is de oplossing voor de realisatie van uw oprit, parking, tuinpa terras etc. Na plaatsing wordt de ECCogravel -plaat ontzichtbaar. GRINDMAT ECCOGRAVEL - dikte: 4cm.


Bij ECCO hebt u keuze uit twee types platen afhankelijk van uw toepassing.


Zo maakt u steeds de keuze voor de plaat die . ECCOgravel platen zijn vervaardigd in België en bestaan uit High-Density Polyethyleen (HDPE). Dit materiaal zorgt ervoor dat de platen flexibel blijven, zelfs bij . Matten uit polypropyleen met honingraatstructuur die gebruikt worden voor grindstabilisatie. De onderzijde is bekleed met geotextiel en voorkomt onkruidgroei.


Grind is een product dat veelvuldig in de tuin wordt gebruikt. Het ziet er prachtig uit, het grote nadeel is alleen dat grind verschuift wanneer het . We hebben het grootste aanbod siergrind in de ruime omgeving en volgen vele maten en kleuren op voorraad.

De eccogravel grindverharding biedt heel wat voordelen en is beschikbaar in uitvoeringen. Een correcte plaatsing is zeer belangrijk en garandeert .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.