vendredi 21 février 2014

Snijbiet kopen

Snijtbiet is een bladgewas, waarvan de bladeren of de bladstelen als groente worden gegeten. In sommige streken wordt vooral de naam warmoes gebruikt. Van snijbiet kan zowel de stengel als het blad gegeten worden.


De teelt van snijbiet kan bijna niet mislukken. Vandaag bestellen = Morgen in Huis!

Een halve bos kan ook, om bijvoorbeeld je salade een mooie. In veel Italiaanse recepten kun je spinazie vervangen door snijbiet. De stelen van rode snijbiet lijken wel wat op rabarberstengels.


Waar let ik op bij het kopen van snijbiet ? De snijbiet is een plant uit de amarantenfamilie. Handige tips voor het kopen , bewerken en bereiden van snijbiet.


Bekijk de handige lijst met tips voor je aan de slag gaat. Snijbiet zaden koop je online bij moestuinenbloem.

Die fantastische kleuren maken het alleen al de moeite waard om snijbiet te kopen. Maar ja, wie verkoopt nog snijbiet tegenwoordig. Zelf telen is een oplossing, . Zaden bestellen zaaien en oogsten: Beta vulgaris, warmoes Makkelijk te telen bladgroente Zaden bestellen bij specialist in groentezaden.


De witte, gele of rode hoofdnerf van snijbiet heeft wat langere tijd nodig om gaar te. En omdat er veel te weinig mensen in Nederland zijn die snijbiet kopen. Hier vindt u alle zaden van de meest uiteenlopende snijbiet soorten!


Speciaal mengsel van diverse soorten snijbiet , de bladeren zijn ovaal tot rond in verschillende kleurschakeringen. Kleurrijke malse bladeren en ribben.


Tegelijk erg smakelijk en zéér decoratief. Het is een oude groente, waarvan de. Uitstekende zaden, snel in huis. Dun uitzaaien vanaf half maart tot eind juni op rijen.


Voor de oogst van jong blad kan men in de rij uitdunnen tot cm.


De biet (Beta vulgaris) is meer dan alleen de bekende rode biet. Op de markt vind je snijbiet met groene, witte, rode en gele stelen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.