jeudi 27 février 2014

Siergras in pot

Siergras kan heel goed in pot. Hoe u siergras in pot plant en vezorgt leest u hier. Grassen zijn prachtig, óók in potten.


In principe kunnen zowat alle siergrassen in een pot groeien, zolang je je maar aan deze spelregels houdt.


Hier enkele tips om jouw terras op te fleuren . Eenmaal aangeslagen, vragen siergrassen bijzonder weinig aandacht.

Al met al zijn siergrassen ideale tuinplanten. Bekijk nu de top mooiste siergrassen ! Een schitterend gezicht, zowel in potten op het terras of balkon als in de border. De meeste siergrassen gedijen goed in een pot als ze maar voldoende water en . Veel soorten siergras groeien prima in een pot , als deze maar ruim genoeg . Waarschijnlijk denkt u er dan ook niet aan om grassen te . Groenblijvende siergrassen blijven in de winter hun mooie blad en bloemhalmen behouden.


Zo houden ze een mooie sierwaarde in de winter voor uw tuin.


Verkrijgbaar bij Leen Bakker!

Levensecht siergras in unieke pot. Mooi kunst siergras geleverd in een metalen sierpot. De pot is zwaar gemaakt zodat de plant stabiel . In plaats van siergrassen planten in de tuin kan je ze ook prima plaatsen in een pot. Voor mensen die een kleine tuin . Toch blijft het nog steeds een makkelijk te onderhouden plant eens je . Een pot gevuld met alleen siergrassen is natuurlijk prachtig maar je zou voor de afwisseling ook eens wat bloeiende eenjarige planten erbij kunnen zetten!


Een siergras is een grasachtige plant die vanwege de bijzondere decoratieve waarde wordt.


Prachtige siergras in mooie zwarte kunststof pot. Ideaal voor tuin of terras. Pothoogte en breedte is cm. Fakkelgras, Koeleria glauca.


Dit siergras bloeit in de . Plantenbakken, compleet voor u opgemaakt met uw favoriete planten. Dat is de specialiteit van Plantinbak. Ook wanneer u op zoek bent naar siergras in pot.


Een bijkomend voordeel van siergrassen in potten is dat ze – in tegenstelling tot veel éénjarige planten – weinig verzorging nodig hebben. Hoe verzorg je siergrassen ?

Welke meststof is ideaal voor de bemesting van je siergrassen ? COMPO SANA Universele Potgrond in Pot. En wat dacht u van de uiteenlopende vormen van de siergrassen ? Mooie compacte bollen of juist grote weelderige bossen met lange pluimen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.