lundi 24 février 2014

Vlieginitiatie

Er altijd al van gedroomd om de kick te ervaren van het stuntvliegen? Clubinfo Expand child menu. Noordzee Vliegclub Oostende - NZVC - Kwalitatieve opleiding tot Privaat Piloot - Eigen moderne vloot voor bestaande piloten - Luchtdopen en initiatievluchten.


Wil je eens kennismaken met het zweefvliegen? Kom dan eens een initiatievlucht maken, een van onze piloten neemt je dan mee voor een adembenemende .

Zweefvliegen in de omgeving van Gent. Bekijk op onze website de mogelijkheden van zweefvliegen in de buurt van Gent. Droom je ervan vrij als een vogel te vliegen? Een zweefvlucht is zo geregeld!


Met het vliegtuig naar een verre . De cadeaubon geeft recht op een vliegles van minuten (minuten pre- en debriefing, minuten vliegtijd) voor één persoon in een tweepersoons . Geschreven door Administrator.

Samen met de instructeur gaat u de lucht in. Beleef een superleuke vliegervaring. Op deze website vind U alle informatie om een initiatievlucht, vliegtrip, luchtdoop of rondvlucht met een motorvliegtuig te boeken.


Onze thuisbasis is Antwerpen, . Controleer de spelling van je zoekterm.


U kunt bij Toran terecht voor helikoptervluchten zowel individueel als voor groepen (luchtdopen), vlieginitiaties (zelf vliegen) en voor het behalen van een brevet . Vlieg met ons mee in een sportvliegtuig boven Kortrijk, wij bieden luchtdopen en rondvluchten aan met een vliegtuig boven Kortrijk. Dat maakte het bedrijf vandaag bekend . Te koop: voucher van groupon voor een vliegcursus en vlucht van minuten in een ULM vliegtuig. Vlieglessen cadeau doen of zelf een proefles volgen.


Altijd al een vliegtuig willen besturen? Nu is dat mogelijk tijdens een vlieg initiatie. Aarzel niet om contact met ons op te . Hebt U er ook altijd naar verlangd te vliegen door de lucht, vrij als een vogel?


Wacht dan niet langer en laat uw dromen werkelijkheid worden!

Leer zelf vliegen via vlieg lessen bij een vliegschool . Heel wat mogelijkheden: meevliegen, vlieginitiatie , parachutespringen,. Marnix en Brigitte Vanheuverswijn, september .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.