jeudi 10 mai 2018

Tuinberging op maat

Wij produceren houten tuinbergingen volledig op maat. Zo bieden we altijd een oplossing die voldoet aan de voorkeuren en stijl van de opdrachtgever. Tuinhuis op maat aan de beste prijs-kwaliteit bij Chalet Center. En als u dé perfecte tuinberging ziet staan, kunnen we die bijna altijd uit voorraad .

Kies voor de kwaliteit van Lugarde! Al meer dan jaar A-kwaliteit houten producten. Op zoek naar een tuinhuis op maat ? Van de Munckhof maakt je tuinhuisje op maat ! Misschien hebt u zelf een idee over het model van uw blokhut of tuinhuis?


Jaro International kan bijna alle blokhutten voor u op maat maken. Aan de hand van uw ideeën of schets laten wij uw tuinhuis op maat maken.

U hecht uiteraard belang aan het design van uw luxe tuinberging. Daarom is het essentieel dat ook de. Dan komt u vanzelf bij Livinlodge terecht voor een luxe houten tuinberging.

U kunt uw houten bijgebouw op maat inrichten tot fietsberging of tuinatelier, . Douglas tuinhuizen en overkappingen. Altijd op maat , in kwalitatief hout en afgewerkt volgens uw persoonlijke wensen. Zowel voor kleine projecten zoals een eenvoudige tuinberging of een . Bij van Van der Heijden Buitenleven profiteert u van een gevarieerd assortiment.


Van tuinhuis tot mantelzorgwoning, het zijn allemaal ambachtelijk en op maat. Voor kleinere tuinbergingen in uw tuin kunt u kiezen uit het assortiment.


Wilt u een tuinhuis van hout op maat dat voldoet aan uw specifieke wensen en situatie. Gardym is gespecialiseerd in de fabricatie en plaatsing van houten tuinbergingen op maat voor de regio Vlaams-Brabant. Wordt het enkel een opbergplaats of je eigen plek voor een hobby ? Wij bekijken verschillende tuinhuizen en hun . De modellen die vermeld staan in de webshop kunnen naar wens gefabriceerd worden in onze eigen fabriek in Ulft. Bij de meeste bouwwerken kunt u zelf de .

Daniël Decadt Proven is pionier in West-Vlaanderen voor het vervaardigen van tuinhuisjes op maat. Tuinhuizen op maat realiseren is onze specialiteit. Alle maatwerk tegen scherpe prijzen.


Onze tuinbergingen zijn van eigen fabricaat.

Stijlvol in zijn eenvoud en de juiste verhoudingen staan bij ons hoog in het vaandel. Alles wordt gemaakt op maat. Tevens leveren wij allerlei. Maatwerk specialist wij leveren diverse blokhutten, tuinhuisjes, . Dit landelijk schuurtje bewijst dat een tuinberging niet alleen functioneel hoeft te zijn, maar ook kan bijdragen tot heerlijk buitenleven.


Bij TimberGroup is de specialist in houtbouw bergingen.


Berging wordt op maat gemaakt. Daarnaast is een standaard berging verkrijgbaar. Een tuinhuis is een mooie en praktische opfleuring van je tuin.


Wij hebben een assortiment in verschillende maten en stijlen. Bezoek onze showroom in Lier. In onze inspiratievolle Outdoor Living Mall is altijd een medewerker aanwezig die u helpt in het tuinhuizen dorp.


Wilt u liever een tuinhuis op maat laten maken?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.