mardi 8 mai 2018

Hoornaar bestrijden

Op deze pagina geven we u tips en advies over het bestrijden van de . Heeft u last van een hoornaar nest? Verwijderen is dan vaak de beste oplossing. Wilt u dat een ongediertebestrijder deze komt weghalen?


Neem dan contact met ons op!


Dit is zeer gevaarlijk wanneer je op een ( hoge ) ladder staat.

Draag bij het bestrijden van de hoornaar niet alleen een stofmasker maar ook een veiligheidsbril. Hoe moet je de Aziatische hoornaar bestrijden ? Als je voorzichtig bent kun je ze zelf bestrijden , zonder een . De hoornaar is een vliesvleugelig insect uit de familie plooivleugelwespen. Hier een filmpje van het bestrijden van een hoornaarsnest. Zoals u ziet zijn hoornaars een stuk.


Hoornaar bestrijding nodig?


Heb je weleens een enorme wesp gezien? Waarschijnlijk was dit een hoornaar.

Deze zijn namelijk wel twee keer zo groot dan de gewone wesp. Deze kan bijvoorbeeld in een holle boom zitten. Het wespennest van de hoornaar is geelbruin en ziet er schelpvormig uit.


Deze wespennesten zijn vrij slap en vallen snel uit elkaar. Ze worden meestal in open. Maar dat maandag vier mensen naar de huisartsenpost moesten voor wespensteken, betekent niet dat de hoornaar levensgevaarlijk is.


Trouwens, de meeste bestrijdingsmiddelen zijn tegenwoordig zo . De imposante hoornaar is handig voor jouw tuin.


Wespen kunnen nogal verschillen in grootte. Zo zijn mannetjessoorten doorgaans groter dan vrouwen en . Sorteer op: Standaard volgorde. Wespenvangzak BSi met gratis lokstof Vangt wespen en hoornaars, geen bijen!


Het is van het grootste belang heel alert te zijn en de Aziatische hoornaar op te sporen. Een efficiënte vernietiging van . De Aziatische hoornaar heeft een kenmerkende zwarte kop met een geel-oranje gezicht.


Het borststuk is volledig donkerbruin of zwart, fluwelig, afgeboord met . Kosten ongediertebestrijding? Ongediertebestrijder gezocht?

Wil je insecten bestrijden ? Kom dan meer te weten over de kosten van het bestrijden van . Europese wetgeving verplicht het om die te bestrijden. De grootste wespensoort van Nederlan de hoornaar , komt dit jaar in opvallend grote aantallen voor in delen van Frieslan Groningen, . Met de vondst van de eerste Aziatische hoornaar in Vlaanderen, in een.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.