mardi 15 mai 2018

Coco de mer

De coco de mer (Lodoicea maldivica) behoort tot de palmenfamilie (Palmae of Arecaceae). Het is de enige soort in het geslacht Lodoicea, een zogeheten . Hij groeit alleen op de Seychellen eilanden Curieuse en Praslin. De Vallée de Mai bossen op . De coco-de-mer Lodoicea maldivensis, ook wel bekend als zeekokosnoot of dubbele kokosnoot, komt alleen voor op de Seychellen, een kleine eilandengroep .

Op de Seychellen, een eilandengroep in de Indische Oceaan, groeit een zeer bijzondere kokosnoot: de coco de mer. Vind coco de mer op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Geweldig mooie noot, hogere prijsklasse!


Coco de mer met een zijde gepolijst afmeting 31cm.


Wist je dat de aller grootste en meest sexy noot ooit alleen groeit op de Seychellen? Oorspronkelijk afkomstig uit Praslin.

Certificaat afgegeven door Government of . De volgens sommigen op een achterwerk lijkende noot van Coco-de-Mer is het grootste plantenzaad ter wereld. De kiemkrachtige zaden van deze soort drijven. The flowers are borne in enormous . It is one of the many wonders of the island nation and considered as a giant in the plant . Hoewel de groeiplaats van de coco-de-mer pas in de 18de eeuw door een Franse expeditie werd ontdekt, waren de noten al veel langer . Een privéstrand voor de deur, ruime kamers en palmbomen bij de vleet.


Check out Coco De Mer by Coco De Mer on Amazon Music. Ideaal voor Grand Anse Beach. Each one weighs about the same as three bowling balls. When foragers harvest the fruit early—while the.


Espèces, Carte Bleue, Titres restaurant, Chèques vacances. Coco De Mer Boutique Hotel is situated on the Dolphin Coast in KwaZulu-Natal in a beautiful town named Ballito. The hotel is strolling distance away from . Praslin is het op een na grootste eiland van de Seychellen en ligt op ongeveer minuten vliegen van Mahé.


U bepaalt de grootte helemaal zelf.

Auteur: Angelika Fischer Fleischer-Dogley, Frauke. Co-auteur: Fischer, Bernd Erhard. John vacation rentals overlooking pristine St. Vergelijk prijzen en beschikbaarheid van alle touroperators.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.