mercredi 30 mai 2018

Kokospalm kopen

Hoe kan het ook niet anders dat Coco, met haar wulpse blad en vruchtbare noot, jou het liefste meeneemt naar een onbewoond eiland met parelwitte stranden . Een palm steelt de show in iedere huiskamer. Deze tropische verschijning komt voor in bijna alle tropische . Kokospalm online kopen in een webshop? De kokospalm of klapperboom herinnert ons aan verre landen, zomerse temperaturen en tropische stranden.

Met een kokospalm als kamerplant kunt u nu ook thuis van de exotische tropen genieten. Uw lege hoek opvullen met een palm ? Kies uit het grote assortiment palmen van Fleurdirect. Deze planten hebben prachtige gevederde bladeren.


De Palm Kentia is een niet veeleisende plant waar je veel plezier van kunt hebben.


De plant heeft mooie groene bladeren die. Kies bijvoorbeeld de voordelige Areca palm voor een lichte plek, de mooie Caryota of de .

Grote kamerplanten kopen bij 123kamerplanten! Op deze foto zie je een grote Trachycarpus naast een grote Palm Caryota Mitis. Palmen die net een beetje anders zijn als de rest zijn de grijsblauwe Bismark palm (Bismarckia nobilis) en de Butia vederpalmen met hele mooie gebogen . Een kokospalm in huis: een leuk stukje tropisch strand in de woonkamer, maar dan in een kleiner formaat.


Bekijk ons assortiment Kamerplanten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Er is geen palm taaier dan deze palmboom. Al jaren is Palmexpert dé betrouwbare leverancier voor het kopen van winterharde palmbomen, olijfbomen , . Palmboom kopen in Luchthaven-Zuid-Limburg? Bij temperaturen vanaf -graden Celsius wordt aangeraden de wortels en de palm zelf af te dekken.


De Trachycarpus fortunei groeit het best in de volle grond.


Een eyecatcher en sfeermaker in iedere ruimte. Zoals de veel verkochte Dwergpalm en Chinese waaierpalm, maar ook de geleipalm of de Mexicaanse blauwe palm. Velen zijn ook nog winterharde palmen en . Koop nu de Winterharde palm (Trachycarpus fortunei) v. Ook als u producten wilt kopen met een snelle levertijd en een goedkope prijs.

Kunstplant kokospalm in pot 1cm. Wij bieden een ruime keus aan sierpotten en planten. We hebben potten in allerlei kleuren en alle soorten planten, allemaal voor betaalbare prijzen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.