lundi 2 avril 2018

Prijs tec7

Filter op prijs : Merken: Alles, Tec (54). Tec Lijmen Afdichten en Bevestigen 3ml Beige. Al meer dan jaar is TECde meest gekende kit om te lijmen afdichten en bevestigen.


TECXEALPRO PT OVERCHILDERBARE KIT WIT.


Voor iedereen een voordeel. Tecvervangt montagelijm, houtlijm, pu lijm, siliconenkit, acrylaatkit,.

voor uw persoonlijke prijs. TECis de eerste keuze voor van alle toepassingen. Deze universele lijm is geschikt voor alle toepassingen in de . Wat is volgens jullie de normale prijs voor een bus epoxy en teclijm? Tecis geschikt voor alle afdichting, lijm en montageklussen.


Als universele montagelijm hecht Tecop bijna alle ondergronden en heeft een.


Na uitharding supersterk en blijvend elastisch. Vrij van ftalaten, solventen en isocyanaten.

Veilig op spiegels, geen aftekening op natuursteen. Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Tec is een neutrale, 1-component elastische lijmkit op basis van . De TEClijmkit is ontwikkeld om met product te kunnen lijmen, monteren en . Artikelen van TECkoop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.


TecFoamtack starterskit voor het verlijmen van gyproc , vensterbladen , ytong. Tecis uitermate geschikt voor het afdichten, verlijmen en monteren. Extreem monteren zonder ondersteunen.


Halfvloeibaar, zelfnivellerend MS-polymeer dat na uitharding een 3 rekbaar en 1 waterdicht membraan vormt.


Bestel de Lijmkit - TEConline bij Lecot. Ontdek ons ruime aanbod van Lijmen en kitten. Type: montagelijmKleur: grijsVerpakking: kokerInhoud: 310mlToepassing: lijmen, monteren, afdichtenVerwerkingstijd: min.


Op zoek naar: TEC - Lijmen, afdichten en bevestigen - Eik?


Dullaert Steenhout Ninove heeft het voor u op voorraad tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Hallo iedereen, welke lijm zou ik (moeten) gebruiken om teak latjes te kleven of watervast multiplex , korting bijenkorf forum weliswaar opgeschuurd. Hier vind je de beste promoties van Tec vandaag beschikbaar op de Belgische markt.

Mis geen enkele actie of promotie meer van Tec 7.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.