mardi 3 avril 2018

Pampasgras planten

Lees hier wanneer en hoe u pampasgras snoeit. Op zoek naar het beste plekje in je tuin voor nieuw pampasgras ? Kies een warm en zonnig plekje, daar zal deze plant het beste groeien. Het is een fors groeiende plant die goed te combineren is.


Het pampasgras houdt van een zonnige en warme standplaats. De bodem moet luchtig en goed doorlaatbaar zijn en bovendien voedingsrijk.

Wie pampasgras wil hebben, moet wel over de ruimte beschikken om het goed te laten uitkomen. Enkele belangrijke kenmerken van pampasgras zijn dat hij . Spring naar Hoe planten we pampasgras - Bij het planten nemen we een ruim plantgat. Let erop dat deze plant een zonnige plaats wil hebben . Cortaderia selloana is zijn Latijnse naam.


De hoofdbloei vindt in september plaats, maar de . Wilt u er zeker van zijn dat het pampasgras gezond verder groeit in het.


Wanneer de planten veel bruin blad krijgen en daardoor lelijk worden, kan al het. Vandaag besteld = Morgen in huis.

Deze plant is goed winterhard. De bloeiperiode is juli - september. Aanbevolen aantal per vierkante meter : 1. Met een hoogte van maximaal 5m neemt dit pampasgras wat minder ruimte in dan het gewone pampasgras wat de plant meer geschikt maakt voor de wat . Wortels loskrabben uit de kluit. Plant uit de pot verwijderen.


Graaf met een steekschop een gat in de gespitte grond.


Pampasgras is prachtig als solitair te gebruiken, of in een . Handig en gemakkelijk, zowel voor u als voor ons, is het wanneer u ons een week vooraf een lijst bezorgt van de planten die u wilt bestellen. U ziet ze op balkons als elegante beschutting, maar ook aan de waterkant naast slootjes en vijvers: pampasgras ! De pluimen van pampasgras kunnen wel tot tachtig centimeter lang zijn. Bekijk het ruime assortiment planten van o. Je ziet ze op balkons als elegante beschutting, maar ook aan de waterkant naast slootjes en vijvers: pampasgras !

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.