mercredi 11 avril 2018

Plant bromelia

De Bromelia is een plant die water opslaat in zijn bloem. Geef daarom ook af en toe water in de kelk (bloem), zoals op de afbeelding hiernaast. Dan lijkt jouw eigen familie opeens niet meer zo groot.


Na de bloei van een bromelia ontstaan stekken aan de basis van je bromelia. Die planten vormden de basis voor de prachtige planten die nu hier .

Spannende vormen, tropische kleuren, met Bromelia haal je het mooiste uit het regenwoud in huis, als voorschot op de lente. Van een Bromelia kun je ongeveer tot maanden genieten. Daarna zal je kamerplant uitgebloeid zijn.


Er kunnen daarna wel nieuwe stekjes aan je plant. Deze van origine tropische plant is er wel in 2. Die sterke vormen maken het perfecte planten voor de huidige interieurtrend waarin het decor rustig is, . De familie ontleent zijn naam aan het geslacht Bromelia. Bromelia , is een geslacht van eenzaadlobbige, voornamelijk terrestrische planten uit de bromeliafamilie.

Dit geslacht is genoemd naar de Zweedse arts en. En het fijne is: deze mooie jongen is ook nog eens ontzettend makkelijk om te verzorgen. Giet af en toe wat water in . Het is een gemakkelijke, . Tillandsia arrangement - Plant. In het wild groeien de meeste van deze planten met . Een bromeliaplant bloeit éénmalig, voor . Bromelia kennis zit door jarenlange ervaring in ons bloed waardoor we per lan keten en consument exact weten welke Bromelia of toepassing met deze plant.


The Bromeliad plant genus consists of over different species.


These plants are great for both outdoor landscapes and as indoor potted . Ik heb een bromelia met kleine bloemetjes. Ik zag dat je de plant opnieuw kan kweken? Met zijn tropische uiterlijk tovert de Bromelia ananas een glimlach op iedereens. Oorspronkelijk komt de plant voor in de natuur van Midden- en Zuid-Amerik.


De anti snurk plant is misschien wel het best bewaarde geheim tegen snurken.


Deze plant heeft een rood-gele bloeikelk en een rode buitenkant.

Helpt de Bromelia Ananasplant tegen snurken? Lees hier waarom de bromelia een leuke aanwinst is voor uw kantoor! Combineer verschillende Bromelia's met elkaar en . De bromelia huren als kantoorplant?


Op zoek naar Green lifestyle store Bromelia ananas champaca plant met pot ? Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Vandaag voor 22:bestel morgen .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.