lundi 9 avril 2018

Mini serre maken

Een kleine serre aan huis bouwen zorgt voor veel meer daglicht en ruimte. Hiermee krijg je een terras binnen en kun je het hele jaar door genieten van de . Heyla,nu met de kerst, vraagt iedereen naar een kerstlijstje. Ik was deze aan het invullen en had ook staan serre.


Miniserre aanbouwen posts jan.

Mini - serre posts aug. Dan kan je een leuke mini serre maken uit gerecycleerde fotokaders. Je kan oude fotokaders gebruiken, maar hou er rekening mee dat je . Vaak is het belangrijkste doel om de ruimte in je huis wat . Serres koop je eenvoudig online bij bol.


Vele aanbiedingen bij bol.


Dit is de kas waar wereldwijd hobbykwekers met veel plezier gebruik van maken ! Dan is een serre een absolute must.

Maak je eigen mini - serre met fotokaders. Bouw de onderkant van de serre. Een serre plaatsen wordt kinderspel met dit stappenplan! Spuit nog extra lijm langs de randen om het steviger te maken.


In deze aflevering toont Georges ons hoe je een serre kan maken en plaatsen. Dacht de vriendin des huizes bij wie de serre zou worden opgetrokken ook. Ben eindelijk bijna klaar met de bouw van een kleine serre boven op. Afgelopen zomer wilde ik iets dergelijk maken in het klein, maar ik heb . Het kuisen en klaarmaken van je serre is belangrijk om de ideale situatie voor je groentjes te garanderen.


Met deze tips weet je zeker dat je serre helemaal . Ontdek ons ruim assortiment serres van merken zoals Elho, Halls, Royal Well, Eden,….


Kweek je eigen lentegroenten in een handige DIY- serre. Je kan daarbij gebruik maken van goedkope of recyclagematerialen als plastic . Zo zult u moeten besluiten of u een houten, kunststof, of een aluminium serre wilt laten . Lont voor tuin kaarsen maken Voor het maken van tuinfakkels .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.