mardi 23 janvier 2018

Winterhoes planten

Dit kunt u nu nog voorkomen door . Vele aanbiedingen bij bol. Plantenbeschermhoezen koop je eenvoudig online bij bol. Deze makkelijk te gebruiken winterhoes beschermt uw planten tegen vorst, wind en sneeuw.


De winterhoes laat zowel licht, vocht alsl lucht door zodat uw plant.

Winterbescherming die je planten beschermen tegen vorst, wind en sneeuw. Deze wintervlies is makkelijk te dichten met een trekband en kan vele jaren . Vorstbescherming voor uw planten tijdens de wintermaanden. Met deze plantenhoezen voorkomt u dat de planten uitdrogen, speciaal voor o. Deze super grote plantenhoes beschermt uw mediterrane bomen (olijfbomen, palmen) tijdens de winter tegen . Een winterhoes of wintervlies voorkomt dat jouw plant in de winter bezwijkt aan de (vries)kou.


Winterhoezen zijn speciaal gemaakt zodat ze lucht en water . De beschermhoezen zijn zeer licht, maar beschermen toch optimaal tegen win regen en vorst.

Zodra de temperatuur weer net boven nul komt . Tip: Zorg altijd dat je plant en de folie of hoes droog zijn voor je gaat inpakken. Bekijk ons assortiment Planten -winterbescherming in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


Laat uw planten niet langer dan weken ingepakt zitten. Planten die buiten overwinteren in bloempotten of plantenbakken moeten.


Verwijder af en toe de winterbescherming om de plant te laten luchten als het overdag . Omschrijving - Geschikt voor olijfbomen, palmen en andere groenblijvende planten en . De winterbeschermingshoezen worden vaak gebruikt voor Olijfbomen, Palmen en andere vorstgevoelige planten. De vliesdoek hoes hooguit 2-weken om de plant laten zitten. Vliesdoek is de ideale ademende bescherming voor uw planten in de winter.


Bescherm uw planten en bomen tegen weersinvloeden. Het vliesdoek wordt op rol geleverd en is scherp geprijsd. Hoes is voorzien van rits en trekkoorden.


Ik deed ze over de palmbomen toen ze nog . Onze XXL winterhoezen beschermen uw (mediterrane) bomen, heesters en (kuip ) planten tegen uitdrogende win vorst en sneeuw tijdens de winter.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.