mardi 30 janvier 2018

Activiteiten diest

Wat te doen in de buurt van station Diest. Fotoclub LichtVast stelt een 20-tal werken tentoon over . Onze selectie Deze week Diest en omgeving. Kasteel Nieuwenhoven, Sint.


De oude Tramlijnen van het. Ontdek wat te doen vandaag, morgen, dit weekend of later.

Alle activiteiten en uitstappen in Diest. Met de nachtwachter op ronde door middeleeuws Diest. Activiteiten in en rond diest in een straal van tot 2kilometer.


Das Box te bestellen voor je activiteiten in Diest. De dag van het park, de draculatocht, sportpakketten, begeleide wandelingen,.


Vrij vlakke wandeling, buiten de eerste beklimming van de Kielberg in Diest. Markant staat voor ontdekken, beleven en genieten. En dat kan je zeker in ons .

Er werden evenementen gevonden. Bij de start schrijven de deelnemers zich in bij twee activiteiten naar keuze. Dagje uit, top-activiteiten , verhalen en beoordelingen over uitstapjes en.


DIEST , - Provinciedomein Halve Maan is voor jong en oud een dag vol . Op zoek naar originele activiteiten voor een teambuilding in Diest ? Op WegmetdeBaas staan er vele activiteiten voor een geslaagde teambuilding in Diest.


Plaats: Citadel Aanvangsuur: 14u00. Een familiedag voor jong en oud met leuke kermisattracties, volksspelen en randanimatie op het Citadel. Elk jaar organiseren we met scouts Sint-Jan enkele spetterende activiteiten.


Kom zeker eens kennismaken met Sint-Jan op een van deze activiteiten.


Natuurpunt Diest is actief in Diest. Dag van de Trage Weg Molenstede. SamAc heeft een ruim aanbod aan activiteiten , rond allerlei sociaal-culturele en sportieve onderwerpen.


Een aanbod waarin ontspanning en gezelligheid hand . Michel theysstraat Diest Iedereen welkom ! Op vrijdag december neemt onze gilde deel aan de Wintermarkt georganiseerd door het IVA Centrummanagement van de stad Diest.


Wil je graag meer info over de activiteiten van deze groep?

Bel of mail de contactpersoon voor meer informatie. Je vindt de contactinformatie op deze pagina. Neos Diest is een bruisende seniorenvereniging met een waaier aan culturele en ontspannende activiteiten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.