jeudi 18 janvier 2018

Vogeldrinkbak

Vele aanbiedingen bij bol. Vogeldrinkbakken koop je eenvoudig online bij bol. Voor iedereen een voordeel. VOGELDRINKBAK VIERKANT MET VOGELTJE VAN BETON GEMAAKT CM HOOG CM BREED ARTIKNR.


VERZENDEN IS NIET MOGELIJK.


Bij Sierbeton Online vindt u een uitgebreid assortiment betonnen vogeldrinkbakken en vogeldrinkschalen.

Ben je opzoek naar een vogeldrinkbak ? Hier vind je degelijke onverwoestbare drinkbakken voor een scherpe prijs en binnen dagen thuisbezorgd. Vogelbad op sokkel met konijntje Flappie. Doordat de mens steeds meer van het natuurlijk habitat van de wilde dieren wegneemt wordt het voor hen steeds moeilijker om te overleven.


Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . Afmetingen vogeldrinkbak H 23cm, Ø 28cm.


Materiaal en techniek, Roodbakkend aardewerk, loodglazuur. Locatie, Dit object is in het depot. Vraag een zakelijk account .

Betonnen vogeldrinkbak met twee duiven, staande op een frame van blauwgelakt staal. Het wordt niet alleen gebruikt als vogeldrinkbak. Een decoratieve vogeldrinkbak met “blad”motief voor in uw tuin. Vogel drinkbak keramiek vogels Afm.


Zoek je gezelschap of materiaal voor je kat, hond of schildpad?


In deze beestige rubriek vind je vogels en andere huisdieren van allerlei pluimage. Afkomstig uit het assortiment van IL CUPIDO is deze vogeldrinkbak van gepatineerd beton. De drinkbak is vorstbestendig en bestaat uit drie delen.


Deze vogeldrinkbak is vervaardigd van gietsteen, dat middels een speciale behandeling is gepatineer zodat een oude look is ontstaan. Nog helemaal nieuw in de verpakking (alleen voor foto eruit gehaald). Wie kan ik er blij mee maken?


Dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Gietijzeren vogel drinkbak. Bijzonder leuk vogeldrinkbakje, prachtig in het gras, grin of tussen uw planten. Het drinkbakje is geheel, en met de han . Mooie sierlijke drink-voerbak.


De bak is vierkant en heeft een hoge ran zodat de vogels goed erbij kunnn.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.