mercredi 23 novembre 2016

Stihl heggenschaar batterij

Professioneel heggenonderhou geruisloos én zonder kabel. Vind er één bij een vakhandelaar in de. Via onze lezers kregen we regelmatig de vraag of het tegenwoordig te overwegen valt om een haagschaar op accu aan te schaffen.


Jos Martens, specialist in tuin- en parkmachines in Mariahout. Ongeopend in originele verpakking. Gewonnen maar moet weg wegens dubbel gebruik.

Wat de lithium batterijen betreft,veel hangt waarschijnlijk af van hoe je met de . Zeer nette accu heggeschaar stihl hsa is altijd als tweede schaar gebruikt en vooral . Zeer lichte accu heggenschaar met een grote snoeikracht om twijgen nabij het huis te snoeien. Ultralichte accu heggenschaar met uitstekende snoeikracht voor het onderhoud van takken rondom het huis. Eénzijdig geslepen mes met een tandafstand van . Accuscharen met geïntegreerde batterij.


STIHL ACCU-MACHINES Li-Ion.


Want geen boomtak is gelijk.

Dikke takken vereisen een andere aanpak dan jonge twijgjes en in model trimmen is weer een vak . Stihl slaat de lithium-ion weg in. Onze medewerkers adviseren u graag over de . Accu heggenscharen leveren uitstekende snoeiresultaten zonder vervelende kabel en uitlaatgassen. Lithium-Ion COMPACT AccuSysteeéén batterij , verschillende machines voor uw.


Batterij en oplader zijn niet inbegrepen in het pakket. Wij testten het uitgebreid en waren onder de indruk van de Dolmar, Metabo, Pellenc en Stihl. Zeer lichte heggenschaar met een groot snijvermogen, om struiken en heggen rondom de woning te trimmen.


Na uitvallen moet telkens de batterij eruit en terug erin gestoken worden, Gesteld . En natuurlijk kunnen ze maar net zolang scheren als hun batterij het volhoudt. Opladen duurt vaak veel langer dan de tijd dat u ermee kunt . Twee buitengewone krachtpakketten verleggen de norm voor het prestatievermogen van accutoestellen.


Krachtigsnijdende, geluidsarme accuheggenschaar met krachtige lithium-ion-accu. De HSA accuheggenschaar. Geoptimaliseerde afstand tussen de tanden . Elektrische heggenschaar , accu heggenschaar , heggenschaar benzine: GAMMA heeft ze allemaal.


Bekijk nu ons assortiment tuingereedschap of bestel online.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.