mercredi 30 novembre 2016

Groen schaduwdoek

Vele aanbiedingen bij bol. Coolfit schaduwdoek vierkant lime groen - 3. Vind schaduwdoek groen op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Bent u op zoek naar een trendy gekleurde schaduwdoek ? Het schaduwdoek heeft een frisse kleur .

Koop nu en betaal pas over dagen! Sunfighters schaduwdoeken en wavesails. Het is heerlijk om met enige regelmaat even in de zon te gaan zitten en fijn tot rust te komen.


Zwartgroen biedt een ruim assortiment schaduwdoeken. Snelle levering van het doek!


Schaduwdoek zichtdoek zichtbreeknet groen meter - 2x50m. Ombra - schaduwdoek groen. Het kan ook in Nederland erg heet worden in de zomer een schaduwdoek is dan . Dit groene schaduwdoek is UV-bestendig en is uitermate geschikt voor het verduisteren van afsluitingen en het aanbrengen van schaduw op serre, veranda , .

Door het doek op vier punten vast te maken, heeft u onder het doek een grote . Afmeting:m - m - m - m - m - m . Met de Dreamsail waterafstotende uitvoering kunt u ook met een. Zeer sterk HDPE geknoopt doek. Kan het hele seizoen buiten blijven hangen.


Opzoek naar een schaduwdoek voor in uw tuin of voor op uw balkon? Kom dan naar GroenRijk Oosterhout, wij hebben diverse maten op voorraad. Dit mooie lime groene polyester doek zorgt voor verkoeling bij warm weer.


De poncho is kleiner en lichter dan . Voorzien van drie goed bevestigde ringen. Ook zeer goed geschikt voor het gebruik als zichtscherm of schaduwdoek Windreductie:.


Bestel nu je schaduwdoek en bekijk het grootste en goedkoopste aanbod schaduwdoeken online. Is je artikel voor 22:bestel dan morgen je schaduwdoek.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.