mercredi 9 novembre 2016

Breedte dubbele carport

De bouwpromotor heeft namelijk de . Minimale afmetingen dubbele garage? Welke afmetingen moet uw carport hebben? U heeft dus de keuze uit een enkele carport of een dubbele carport.


Voor een dubbele carport heb je dus een oppervlak van op meter nodig. Dit is echter een gemiddelde!

Het is dus uiterst belangrijk dat je absoluut zeker . Ga je een carport plaatsen? Lees dan eerst dit artikel door over de ideale afmetingen voor je carport ! Hou rekening met een minimum oppervlak van 3. BxD) voor een enkele garage en 5. Deze geïmpregneerde houten dubbele carport is zeer geschikt om uw auto te beschermen tegen de weersomstandigheden. Hij heeft een afmeting van breedte.


Dubbele aanbouw- carports met berging.

Deze dubbele carport van Gardenas wordt opgebouwd uit Europees naaldhout. De carport is voorzien van een overzichtelijk montageplan. Voor de constructie van deze dubbele carport werd hout van uitstekende.


Ontdek ons ruim assortiment houten en aluminium carports. Inclusief levering aan huis over gans België ! Nieuwe dubbele geimpregneerde carport te koop nooit opgezet, afm.


CARPORT OVERKAPPING dubbel : afmeting 6x 5cm. De breedte van een eventueel eiland is ook variabel en afhankelijk van. Uiteraard is een dubbele carport ook mogelijk.


De Hörmann HCPheeft een lengte van m op een breedte van m. HCPcarports aan elkaar koppelen tot een dubbel systeem . Dikte: Productnaam Prijs Aantal.


Uw carport op maat bouwen wij voor u. Dit zijn de standaard maten van onze carports. Kies eenvoudig jouw carport uit onze selectie houten en aluminium carports in alle maten en uitvoeringen. Carport hout dubbel Hannover 6x 5cm.


Breedte (buitenmaat), 509.

Doorrijbreedte 336cm – doorrijhoogte 2cm.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.