mercredi 9 novembre 2016

Husqvarna bosmaaier

Bovendien zijn ze eenvoudig te dragen en te hanteren. Ze kunnen eenvoudig aan uw . Cc 2-takt motor motor specificatie cilinderinhoud 41. Husqvarna bosmaaier met krachtige 40.


Vind husqvarna bosmaaier op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.

Bestel nu snel, eenvoudig en zéér voordelig bij BTN de Haas of kom langs in onze winkel te Groningen! Top klasse prestaties word… € 49 . Professionele accu bosmaaier met vergelijkbare capaciteit als de bosmaaiers uitgerust benzine motor. Zeer licht in gewicht en een zeer geringe . Motorzeis 129R is voorzien van een krachtige 27cc motor en . AutoTune zorgt ervoor dat de carburateur zich kan aanpassen aan . Gildestraat te Naaldwijk.


Landschapsbeheer Gelderland (SLG) uitleent.


Een benzine bosmaaier is veel krachtiger dan een elektrische -of accu motorzeis.

Onze merken bosmaaiers zijn o. Dat garandeert op elk moment optimaal motorvermogen . Hoog gras, onkrui kleine struiken of onderhout? De machine is gemaakt voor zwaar commercieel gebruik. Het Balance XT draagtuig is het. Geen producten in je winkelmand.


Professionele bosmaaier met zowel hoge prestaties als sensationele ergonomie en manoeuvreerbaarheid.


Bosmaaier met accu voor het zwaardere werk uitgevoerd met draadkop. Autotune garandeert volgens . Eenvoudig te starten met het Smart Start systeem en de brandstofpomp. Lichtgewicht bosmaaier , uitstekend geschikt voor huiseigenaren in het het bezit van een tuin.


Een lichtgewicht trimmer met stuurboom voor professionele gebruikers. Perfect voor hoveniers, tuinarchitecten en aannemers. Dit garandeert op elk moment optimaal motorvermogen doordat de afstelling van de . Ze leveren voortreffelijke prestaties, bovendien liggen ze goed in de hand. Met een minimale inspanning .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.