mardi 8 novembre 2016

Groene kamerplant met witte bloemen

Te weinig zonlicht leidt tot groene bloemen. De spathiphyllum is van oorsprong een oeverplant , waardoor deze veel water gebruikt. De bloemen van de spathiphyllum hebben de vorm van witte lepels.


Omdat we nog lang van onze omgeving willen genieten houden we die natuurlijk groen en schoon. Wanneer bloemen van de Lepelplant van wit naar groen naar bruin kleuren is dat onderdeel van .

Kamerplanten met witte bloemen passen in elk interieur. Bovendien geuren ze heerlijk. Lees hier alles over gardenia, stephanotis en jasmijn. Alle hybriden dragen witte bloemen en groene bladeren.


Daarmee passen ze goed in de huidige wit - groene woontrend waarin dingen die echt.


Spathiphyllum kamerplant , lepelplant, Spathiphyllum, verzorging, water,. Uitgebloeide bloemen kunnen worden weggehaal de plant bloeit dan . Dat vieren we met de Lepelplant , Woonplant van de maand juni.

Deze veerkrachtige groen - witte verschijning, ook bekend als . Er zijn veel verschillende soorten verkrijgbaar die bijna allemaal witte of groene bloemen hebben. De Lepelplant houdt van een lichte . Een stoere groene plant die rijkelijk witte bloemen geeft. Een witte Anthurium zorgt voor een heel serene look, terwijl de gekleurde soorten een zeer levendige uitstraling.


De bloeiende Gardenia of Kaapse Jasmijn is al een oude bekende kamerplant , die herkenbaar is aan zijn grote witte bloemen.


Hij geeft een heerlijke geur af en. Informatie en tips over Bloeiende kamerplanten vindt u bij Bakker. Deze sfeermakers zijn, met hun bloemen en vrolijke kleuren, onmisbaar in huis.


De plant groeit graag in een luchtige. Witte bloemen kunnen na verloop van tijd naar groen verkleuren, dit heeft te . Bij de meeste lepelplanten steken de bloemen aan lange stelen. De rechtopstaande witte bloemen zijn kenmerkend voor deze plant.


Cambria Tahoma, is een echte blikvanger door zijn grote witte bloemen. Op donkere plekken in je huis heeft deze plant minder water nodig dan op de lichtere plaatsen). Q - Moet je vaak bijmesten.


Nu, na een week of zes, zie ik dat de bloemen groen en bruin worden.

Wil jij het liefst alleen maar genieten van je groene gasten? Geen wonder, want de plant heeft schitterende bloemen en je kunt kiezen uit heel veel variëteiten. De lepelpant is een bekende kamerplant die bloeit met mooie witte kelken.


De witte bloemen steken een eindje boven de plant uit.


Als je de plant goed verzorgt, krijgt je anthurium ieder jaar nieuwe bloemen. Maar er zijn ook varianten met gekleurde . Deze witte schutbladeren zijn niet de bloemen , want die zitten piepklein op de kolf. Alleen wit en groen is nogal har het grijze blad laat wit zachter lijken en verbindt de groepen witte bloemen met elkaar.


Voorbeelden van groene kamerplanten zijn de sanseveria, de areca, de calathea en de dracaena. De orchidee is een sierlijke plant met witte bloemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.