mardi 12 juillet 2016

Winterhoes olijfboom

Logisch, de olijfboom of palm biedt een aangename Zuid-Europese sfeer in de. Een winterhoes moet je natuurlijk niet de hele winter om een olijfboom laten zitten. Zodra de temperatuur weer net boven nul komt . De meest handige manier om een olijfboom in de volle grond tegen vorst en uitdrogende wind te beschermen is door de boom in te pakken met een winterhoes.


Als het een dag iets minder koud is, kunt u de hoes gerust even openzetten.


Bescherm de stam van uw olijfboom , laurier, stamrozen, jonge fruitbomen.

Op zoek naar een winterhoes voor uw planten? Deze super grote plantenhoes beschermt uw mediterrane bomen ( olijfbomen , palmen) tijdens de winter tegen . Of het nu gaat om het beschermen van een olijfboom of andere planten tijdens de. Koop een speciale winterhoes of vliesdoek voor de olijfboom.


Ga niet zelf aan de slag met plastic hoezen, een speciale planten hoes is . Winterhoes XXXL Pakket (10x).


Carpinus meerstammige dakboom 2. Prijs inclusief levering in gans België. In combinatie met een warmtelint of lichtslang beschermt de vliesdoek hoes uw .

Beschermhoes is voorzien van trekkoord voor het vastmaken van de hoes om de pot. De winterhoes is geschikt voor olijfbomen , palmbomen, cipressen, . Een olijfboom is in Nederland (bijna) een kuipplant doordat de plant matig tegen de vorst kan. In de wintermaanden gaan termperaturen tot het nul punt goe . Planten zoals, de Olijfboom of Palm biedt een Zuid-Europese sfeer in de tuin.


Olijfbomen en mediterrane bomen en planten voor binnen en buiten. Tip: Zorg altijd dat je plant en de folie of hoes droog zijn voor je gaat inpakken. Zo voorkom je schimmel en rot.


De beschermhoezen zijn zeer licht, maar beschermen toch optimaal tegen win regen en vorst.


Deze plantenhoes beschermt mediterrane bomen zoals olijfbomen en palmen tijdens de winter tegen uitdrogende win vorst en sneeuwlagen. Wij geven je gouden tips om je olijfboom de winter door te helpen. Onlangs een viertal mooie olijfbomen mogen ontvangen.


Service heel snel, de hoes zelf nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over zeggen. Olea europea), sneeuwbal (Viburnum tinus), vijg (Ficus) en Toscaanse . Bij Finca Hermosa verkopen wij grote, oude olijfbomen in potten.


Een alternatief is dat u een winterhoes of dikke vliesdoek om de pot bindt. Reageer op deze review bron:. Kies een hoes die zo nauw mogelijk aansluit bij de afmetingen . Dit kunt u nu nog voorkomen door tijdig een beschermende winterhoes te voorzien.

Vooral mediterraanse planten, zoals palmbomen, olijfbomen en oleanders worden. Alleen dan is gewaarborg dat de warmte onder deze winterhoes wordt .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.