jeudi 7 juillet 2016

Catalpa bignonioides nana

Een dichtvertakte, bolvormige struik die, op stam (C. bignonioides ) veredel uitgroeit tot een kleine, afgeplat bolvormige boom. Afhankelijk van de entplaats is. De bolgrootte van Catalpa . Meer dan jaar ervaring.


Buitenplanten, zoals bomen, tegen zeer scherpe . Wij leveren de bolcatalpa in meerdere maten.

Het is de vorm van de trompetboom met de mooie bolvorm. De nederlandse naam is Trompetboom, familie van de Bignoniaceae. De bloemkleur is wit met geel en de bloeitijd is van ca.


De trompetboom Nana is een bolboompje en heeft een brede kroon.


Bolcatalpa Gesnoeide Bolcatalpa. Breed uitgroeiende boom met een plat bolvormige dichte kroon. Het grote lichtgroene blad verkleurd naar geel. IN LITERPOT EUR afhalen . Nu bestellen bij Kwekerij .

De compact groeiende, heel gesloten bolboom is perfect voor kleinere tuinen met goed . Catalpa bignonioides ( nana ) trompetboom nana. Verwar de bolcatalpa niet met de gewone Catalpa. Kleine boom met dicht vertakte, bolvormige kroon.


Nana variety is a lot different to the species.


It can be found under its second Latin name catalpa bungei. It is a small tree that can be considered dwarf as . Veel verkochte bolvorm met meter doorsnede na jaar. Ook ideaal voor schaduw, geen bloei en peulvruchten.


Hierdoor is deze boom uitermate geschikt voor de kleinere tuin of om. Nederlandse naaDwergtrompetboom.


Volgroeide planthoogte: 2-m. Deze Bignoniaceae heeft een . De peulen blijven in de winter aan de boom hangen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.