mercredi 13 juillet 2016

Little tikes zandbak schildpad

Little Tikes Zandbak - Schildpad. De rand heeft twee brede stukken . Vind little tikes zandbak schildpad op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Na het spelen altijd de deksel erop .

De schildpadvorm zal kleintjes erg aanspreken. Stevige Turtle zandbak in donkergroene kleurstelling. Met de deksel erop, blijft het zand goed schoon: er past kg zand in de zandbak.


Robuuste groene zandbak met donkergroen deksel. Onze kindjes zijn intussen wat groot, maar . Indien gewenst kan huidig zand meegenomen . Deze groene schildpad zandbak van .

Met brede rand waarop meerdere kinderen kunnen zitten. Materiaal behuizing: Kunststof, Kleur behuizing: Groen, Aanbevolen leeftijd (min): jaar. Een stevige zandbak in de vorm van een groene schildpad.


Met het schildpad deksel blijft het zand lekker schoon en kun je direct weer.


Deze zandbak in de vorm van schildpad ziet er geweldig uit en is ook nog eens heel praktisch. Gratis af te halen in Haren Gn. Geleverd in een combinatie van licht en donkergroen wat niet opvalt in de . Laagste prijs €4bij Megekko. Deze stevige zandbak wordt in licht . Dat komt omdat zij speelgoed ontwikkelen dat lang . De prijzen van alle producten worden dagelijks geupdate.


Wij gaan voor Marissa een houten zandbak kopen en die ingraven maar we.


Een fijne en stevige zandbak voor ieder kind voor in de tuin! Hij is donkergroen en heeft de vorm van een schildpad. Daarenboven heeft hij zitplaatsen .

Oh kijk, een zandbak mama! Daar kunnen we zand in doen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.