lundi 25 juillet 2016

Sauna met binnenzwembad

Discreet gelegen gezellige sauna in het hartje van Aartselaar met parking. U bent hier: Home Sauna Baden Zwembad. Samen eten, een spelletje spelen en de omgeving ontdekken.


Een binnenbad aanleggen in kelder, serre of overkapping?


VSB Wellness voorziet u in advies en begeleidt het gehele traject van ontwerp tot realisatie. Hotel Zuiderduin beschikt over een binnenzwembad , whirlpool en peuterbad.

Het zwemwater heeft een bijzonder aangename temperatuur van 31ºC. Aquadroom bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds hebben het moderne zwembad , inclusief buitenbad.


Kom tot rust in het uitgebreide wellness centrum van Parkhotel Valkenburg! Geniet van het ruime verwarmde binnenzwembad.


Relax in het bubbelba sauna. Het verwarmde zwembad is uitgerust met aparte kleedruimtes. Bodyfit Wellness is specialist voor uw maatwerk stoomba jacuzzi, sauna of zwembad in de tuin.


Gerenoveerd met binnenzwembad , sauna , jacuzzi en aparte speelzone voor kinderen.

Ruim dorpshuis, omgebouwd tot een luxe gîte. Van een gedateerd zwembad met bruine randstenen en een ronde trap naar een. De sauna heeft een ingebouwde infrarood-module en customized deuren in . Ambiance Premium Wellness is de specialist in luxe wellness bij u thuis:.


Boerderij met binnenzwembad , sauna , grote woonkamer in natuurgebied het Reestdal. Gelegen in het buitengebied van Balkbrug (Overijssel), nabij het . In de tuin staat ook in een apart gebouw het grote binnenzwembad.


Verder kunt u heerlijk genieten van uw eigen sauna in het huis. Chalupa met binnenzwembad en sauna 8. Speciaal is natuurlijk uw eigen sauna , en het inpandige zwembad met . Fantastische groepsaccommodatie met sauna , jacuzzi en binnenzwembad voor personen in Stoumont. Ideaal vakantieverblijf voor een . Schitteren luxe vakantiehuis met fantastische wellness -faciliteiten, grote speelkamer voor de kinderen en gigantische tuin in Jalhay, nabij Spa.


Gebruik van het zwembad is gratis als u in ons hotel verblijft. Zoekt u een luxe vakantiehuis of appartement?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.