mardi 19 juillet 2016

Hakonechloa macra onderhoud

Hakonechloa macra grassen. In de hersft verkleurt dit gras naar. Een mooi siergras uit Japan, komt na aanplant traag op gang maar uiteindelijk wordt het een fraaie pol met sierlijk overhangend blad.


Dit gras groeit ook goed in . Jaarlijks in maart het afgestorven blad afsnijden zodat er plaats is voor het nieuwe blad.

Eens in de 3-jaar delen . Zijn schitterende herfstkleur. Vanaf de nazomer verkleuren de bladeren in oranjerood. De cremekleurige aartjes . Veel groen, weinig onderhoud.


Bekijk ons assortiment Traprenovatie in onze Onlineshop.


Eenvoudig online bestellen. Onderhoudsvriendelijk , Ja .

Bekijk het product online of kom naar één van onze winkels, waar we je . Koop nu en betaal pas over dagen! Het blad verkleurt in de herfst van geelgroen naar oranjegeel. Laagblijvend Japans siergras het hele jaar mooi!


Siergrassen toepassing en onderhoud.


Bodembedekkende siergrassen groeien snel, veelal horizontaal en vragen weinig onderhoud. Groeit niet snel, maar een beetje geduld wordt beloond. Geef een schaduwrijke plek, maar kan ook in de zon staan.


Heeft aug-sept fijne aren. Martien van Dam tuinaanleg en - onderhoud. Wij bieden dit aan als totaalconcept (Prairieva – beplantingskeuze – onderhoud ). Door prairiebeplanting als totaalconcept aan te bieden is de slagingskans . De eerste jaren werd vooral manueel gewie daarna is onderhoud beperkt tot het bijwerken.


Bijzonderheden, verkleurt in herfst naar goudgeel. Op hectare eigen grond in .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.