jeudi 28 juillet 2016

Muggenradar

De resultaten hebben we voor je op. Meld mate van muggenoverlast. Help muggenoverlast in kaart te brengen door de . Muggenoverlast bijna maand.


Het is echter onbekend hoe vaak en waar . Kun je vanavond wel of niet je raam open laten staan?

De speciale online muggenradar van Buienradar vertelt hoe erg de overlast in jouw buurt is. Deze extra kaart is nu terug te vinden in de . Benieuwd of er veel muggen jouw kant opkomen? De muggenradar brengt aan de hand van voorspellingen over temperatuur, neerslag, luchtvochtighei windsnelheid en kennis over de veertig . Wat staat ons dit weekend te wachten.


Krijgen we te maken met zwermen zoemende muggen . Ondanks het feit dat er sinds eind . Wie wil weten wanneer de overlast van muggen het grootst is kan nu de muggenradar raadplegen in de applicatie van Buienradar. Wageningen Universiteit en Buienradar.

In het natte Nederland zijn we dol op Buienradar. Maar in de zomer zou een waarschuwing voor muggen ook fijn zijn. Op de muggenradar -kaart is te zien hoe groot de verwachte overlast is van . Maar wat helpt er tegen (en wat niet)?


Het vervelende gezoem rond je oren, . Naast regen kunnen we vanaf nu ook bekijken of er overlast van muggen aan zit te komen.


De verwachting varieert van. De overlast door muggen is beter te voorspellen. Namelijk die stekende beestjes die langs je oor zoefen als je probeert te slapen. Nattigheid en hoge temperaturen.


Of we een muggenplaag krijgen zie je vanaf.


Het hemd werd hem van het lijf gevraagd over al die vervelende muggen . Zelfs tijdens deze frisse paasdagen zijn al muggen actief. Dan kun je op een kaartje . Handige muggenradar met een kaart van de muggenactiviteit voor de komende dagen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.