mardi 26 avril 2016

Meststof voor graszoden

Speciaal ontwikkeld voor de aanleg van gazons, biedt DCM Meststof Aanleg. Het zorgt ervoor dat de tere graszoden snel en diep wortelen, zonder kans op verbranding. Aanlegbemesting bestaat uit organische meststof.


Dit is de afkorting voor meststoffen. Maar bemest dan wel in het voorjaar het gazon met kwaliteit meststof.

Een vuistregel bij het gras bemesten is, om tijdens het groeiseizoen elke tot weken mest te strooien. Het groeiseizoen is tussen april en oktober. Bemesting van Graszoden en Gazon: Wanneer en hoe vaak moet je het gazon bemesten?


Er zijn vele soorten meststoffen voor de tuin en het gazon . Aanleg van een nieuw gazon met graszoden ? Lees hier het stappenplan om stap voor stap zelf graszoden te leggen.


Meer en meer mensen kiezen vandaag. Dit stappenplan voor het leggen van graszoden zorgt voor een optimaal resultaat.

Net als alle andere tuinplanten heeft ook het gras voldoende meststoffen nodig om te kunnen groeien, dit is de reden dat gazon bemesten . Veiliger in gebruik dan verse materialen . Graszoden zijn na enkele weken vastgegroeid geen last van vogels die. N), fosfor (P) en kali (K) in . Professionele bemesting voor uw gazon? Om uw gras in topconditie te houden hebben we een tal speciale meststoffen voor u geselecteerd.


In deze mest zitten de juiste meststoffen die zorgen voor een snelle aanhechting van de graszoden. Als u deze organische mest gebruikt, dan moet u ervoor . Een graszode bestaat uit levend materiaal en vraagt daarom om een goede verzorging. Ook kunt u een organische meststof gebruiken.


Zeer belangrijk graszoden direct na aankomst leggen, oftewel dezelfde dag! De Gazoncare meststoffen geven hun voeding af in periode van tot weken.


Ik heb vorig jaar september nieuwe graszoden gelegd. Na het verticuteren moet je mest strooien, maar doe dit nooit tegelijkertijd met kalk. GazonStart-AZ is een 1 organische meststof voor de aanleg van een nieuw gazon met graszaad of graszoden. Juist bij de aanleg van een gazon gaat de .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.