jeudi 28 avril 2016

Blauwe schelp

Deze kunststof blauwe zandbak in de vorm van een schelp heeft een afmeting van x 87cm. De zandbak bestaat uit twee delen. De losse delen kunnen apart.


De blauwe zandbak van Paradiso kan eveneens als plonsbadje gebruikt worden.


Ideaal voor de zomerse dagen! Zandbak in de vorm van een schelp.

De blauwe schelp heeft al voor uren speelplezier voor mij zoontje gezorgd. Deze blauwe schelp zal uw kinderen verrukken. Vind blauwe schelp zandbak op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Van de Paradiso Toys schelpen set kan bijvoorbeeld één schelp als zandbak gebruikt worden en de andere schelp als zwembadje.


Na gebruik kan één van de . De ene helft kun je gebruiken als zandbak, de andere als plonsbadje of deksel. Inmiddels zijn er verschillende andere kleuren bijgekomen, van roze tot groen. EXTRA groot – EXTRA sterk!

SCHELP DELIG BLAUW VOOR ZAND EN WATER ZANDBAK OF PLOETERBA 87x78xCM Expand. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Praktijk voor beeldend coachen.


Begeleiding van individuele cliënten en groepen . AziBi-iBizA Ketting hangers blauwe schelp. Gratis verzending boven euro.


Kies zelf voor goud-, rosé-, of zilverkleur. Met de hand in Nederland gemaakt. Blauwe schelp zandbak met schoon geel zand. Bij interesse wil ik graag meehelpen de zandbak leeg te scheppen.


Ik ben Janny de Jong, jaar.


Bezoek onze winkels in Paal, Genk en . Moet bij de Action altijd hier aan denken (maar eerlijk is eerlijk, voor die schelp is voor het geld niet gek).

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.