jeudi 28 avril 2016

Strandtentje blokker

Nooit meer last van de wind als je lekker op het strand bent met dit handige, blauwe strandtentje. Neem dit lime groene strandtentje mee naar het strand en bescherm jezelf en je spullen tegen zan wind en zon. Deze kwalitatief hoogwaardige strandtent met UV bescherming zorgt ervoor dat u altijd uw eigen stukje schaduw bij de hand heeft.


Bescherm jezelf en jouw kinderen met deze strandtent tegen de wind en de zon.


Deze strandtent heeft twee grote opbergvakken aan de binnenzijde.

Aangekomen op het strand en snel beginnen met zonnen. Dan is deze handige strandtent van Yello perfect. De tent is snel op te zetten met . Opvouwbare strandtent met UV bescherming, altijd uw eigen stukje schaduw bij de hand.


Dit pop-up strandtentje is ideaal wanneer je met kleine kinderen naar het strand gaat.


Deze pagina toont strandtent folder aanbiedingen per categorie in blokker. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw eigen boodschappenlijst, die u .

Ontbrekend: blokker Strand tentje voor Rico. Uur besteld is de volgende dag in huis, slechts € voor verzending in nederland. Het strandtentje van Camp Gear beschermt u tegen de wind en de regen tijdens het kamperen, op een picknick of op het strand!


Hoe vouw je een pop-up strandtent op?


Dat laten wij je stap voor stap zien in dit filmpje. Gelukkig zijn er ook heel veel goede aanbiedingen en acties (zoals een Zweedse rommelmarkt) te vinden. Select torrent from the list: Size, S, L, Magnet. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor strandtentjes aanbied.


Een actueel overzicht van alle folder aanbiedingen op dit moment.


Bekijk welke aanbiedingen van bekende winkels op dit moment in de folder staan en bestel . Blokker nl - Tenten online kopen? Summertime Beachshelter afsluitbaar - 2x 1x 1cm. Vergelijk winkelprijzen.


Wandelen en fietsen door de duinen, de tijd nemen voor een lunch in een strandtentje. Goed te combineren met een uitstapje naar bijvoorbeeld Alkmaar of.

Strandtent met camouflage print Vanaf € 20. Op zoek naar een nieuwe Tent?

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.