jeudi 28 avril 2016

Glijbaan dreamland

Feber Glijbaan Slide Plus. Smoby glijbaan Disney Frozen XS. Speeltoren PAW Patrol met glijbaan. Bij ons vind je glijbanen in alle kleuren van de regenboog.


Kies je favoriete kleur voor jouw houten schommel of toren.

Altijd aan de laagste prijs bij DreamLand ! Little Tikes Grote glijbaan Sunshine. Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Display Update MessageArtikellijst (ververst) . Handig opklapbaar om makkelijk op te . Deze glijbaan kan je bevestigen aan een schommel met een platformhoogte van m. Deze dinoglijbaan zal gegarandeerd voor veel pret zorgen in de tuin.

Met een leuke kruiptunnel zodat je kind zijn motoriek kan oefenen. Jouw kleine kapoen beleeft er ongetwijfeld veel veilig . Fox play schommel met speeltoren Sacramento met appelgroene glijbaan. Stel de peuterglijbaan op. Zijn je kinderen groter, vorm ze dan om tot een glijbaan met dubbele . Is het lekker warm buiten?


Sluit dan zeker de tuinslang aan!


Deze stevige groene glijbaan van m lang uit polyethyleen is uiterst geschikt voor platformen van m hoog. Deze leuke glijbaan groeit mee met je kind. Deze stevige blauwe glijbaan van m lang uit polyethyleen is uiterst geschikt voor platformen van m hoog.


De halfhoogslaper Pino met massief frame in witte kleur is een leuk bed voor in de kinderkamer. Is je oogappel helemaal weg van de serie PAW Patrol? Met deze schommel kunnen kinderen niet alleen plezier beleven op de appelgroene glijbaan , ze kunnen ook zelf lekkere groentjes kweken in de kweektafel . Deze stevige appelgroene glijbaan van m lang uit polyethyleen is uiterst geschikt voor platformen van m hoog.


Feestjes worden extra leuk met een springkasteel in de tuin!

Met deze goed uitgeruste Beach Front schommel in je tuin valt er altijd wel iets te beleven voor de kinderen. Ze kunnen er niet alleen op schommelen, klimmen, . De speelmogelijkheden van deze schommelset met groene glijbaan zijn eindeloos. Ook de meest uitbundige en avontuurlijke kids kunnen zich 1 uitleven!


Deze stevige gele glijbaan van m lang uit polyethyleen is uiterst geschikt voor platformen van m hoog.


Met deze Diest-schommel met gele glijbaan in de tuin kunnen kinderen zich volop uitleven. Veel speelplezier aan een interessante prijs!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.