vendredi 29 avril 2016

Azobe tuin

Azobé is een bijzonder harde, zeer duurzame houtsoort. Azobé heeft een paarsbruine kleur en is afkomstig van Lophira alata Banks ex Gaertn. Deze blokhut 3xmeter is ideaal voor het opbergen van uw tuingereedschap.


Houtsoort: azobé : tropisch hardhout : klasse Afwerking: geschaafd Breedte: 11.


Bekijk ons assortiment op Tuinhoutmarkt.

Vlechtwerken van dun azobé worden toegepast voor beschoeiingen, betuiningen, kraag- en zinkstukken en voor wegfunderingen en tuinafscheidingen. Voor de afboording van oevers, tuinpaden enz. Weinig gevoelig voor vochtigheidsschommelingen.


De Afrikaanse houtsoort azobe blijft onmisbaar in tuin en in weg- en waterbouw producten dankzij . Elephant geschaafde hardhout tuinpaal 305cm met punt en v-groef profiel.


Uitstekend te combineren met Elephant tuinschermen, tuindeuren en . Goedkope azobe planken voor damwanden kopen?

Over het algemeen worden deze planken gebruikt om hoogteverschillen in de tuin te overbruggen. Naast Bankirai hebben wij ook houtproducten van Azobé hardhout in ons assortiment. Deze hardhoutsoort is nog wat duurzamer dan Bankirai, omdat het erg . Hardhout is bijzonder geschikt als afscheiding voor een tuin of erf.


Naast Padouk en Bankirai is Azobé één van de meest gebruikte hardhoutsoorten in . Azobe hardhouten balk 50x100mm.


Houtsoorten √ Informatie over Azobé , Meranti, Lariks Douglas, Eiken, Vuren en Southern Yellow Pine √ Eppinga maakt het overzichtelijk voor u! Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om zelf uw tuin aan te leggen. Ligging tuin : Gelegen op het zuidwesten bereikbaar via achterom . Met Azobé -tuinpalen maakt u een duurzame schutting met een levensduur van tot jaar. Ook wordt deze houtsoort veel gebruikt als onderbalk van een . Afbakeningspaal vervaardigd uit tropisch hardhout azobe , met diamantkop, . Tuinpalen zijn een onmisbaar object voor vrijwel elke tuin.


Wij verkopen nog vele andere hout en tuin producten o. Paal Azobé 100x100mm Fijnbezaagd.


Hout is een ideaal materiaal voor de tuin.

Voor schuttingen, terrassen, hekwerken, overkappingen en meubels is hout vaak niet. Van Hameren houthandel in Ter Aar biedt aan: Hardhouten azobe 20xCM meerpalen met een lengte van circa 9CM. De tuin is afgesloten, dus geen zwaar verkeer te verwachten, enkel voeten.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.