jeudi 28 avril 2016

Poortstoppers

Deze stopper dient er voor om uw hekvleugels tegenaan te laten lopen. Concurrerende producten poort stoppers door leveranciers poort stoppers en fabrikanten poort stoppers worden hieronder vermel u kunt bladeren en het . Het stootrubber voorkomt beschadiging van het poortframe. Regelbare hoogte van mm tot 1mm.


Kan ook als stootkussen op een . Met deze poortstopper kan men de poort laten stoppen op elk gewenst moment zonder een aanslag in de grond te hebben. SKU: SJ A8Categorie: Accessoires. Geen producten in uw winkelmand.


De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen.


Poortstopper - zoals antiek een slot voor tuinhek en schuur. Een zeer stabiele, zoals antieke uitziende decoratieve en historische grendel, voor . Locinox poortstop van hoogwaardig aluminium. Dit elektrische slot dient ervoor dat uw poort of openslaande garagepoorten extra goed gesloten blijven.


Fijn in een situatie waarin er veel speling zit op de . Wie worden dé ROC Friese Poort Toppers en BPV-Uitblinker? Poortgrendel als antiek een grendel voor tuinhek of schuur. Gezocht: betonnen poortstopper zoals op de foto.


Ontmoeting met Aukje de Vries . Klik op de afbeelding om deze set te bestellen voor € 550.


Electrisch magnetisch slot.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.